vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Уже почти 4 года использую Xiaomi Mi Router 4. Работает неплохо, иногда бывают нюансы: скидывает скорость до 100 Мбит (лечится перезагрузкой), отваливается сеть 2.4 ГГц (с 5 ГГц все норм). В прошлом году взял такой кабель для подключения к PowerBank.
Хочу взять на замену что-то свежее с поддержкой WI-FI 6. Рассматриваю такие варианты:
1) Xiaomi AX6000;
2) ASUS TUF Gaming AX3000 V2;
3) TP-Link AX55;
4) TP-Link AX53.

Единственный нюанс: в Xiaomi AX6000 и TP-Link AX55 зарядный блок на 24W (12V 2A), в ASUS TUF Gaming AX3000 V2 - 18W (12V 1.5A), в TP-Link AX53 - 12W (12V 1A). Как я понял, мой кабель поддерживает максимум 12V 1A. Получается, работать от Повербанка будет только TP-Link AX53 ? Кабели, которые продаются на Aliexpress, OLX, других интернет-магазинах, идут на 9-12V 1A. Возможно я что-то не понимаю, и мощные роутеры, как например Xiaomi AX6000 (24W) смогут работать от павера с таким кабелем?

Также, посоветуйте, что лучше взять из этой четверки или предложите другой вариант.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Кабели, которые продаются на Aliexpress, OLX, других интернет-магазинах, идут на 9-12V 1A. Возможно я что-то не понимаю, и мощные роутеры, как например Xiaomi AX6000 (24W) смогут работать от павера с таким кабелем?
З кабелем який зазначений - можуть не працювати. Бо там фактично внутрішній перетворювач з 5в. Теоретично, якщо на роутері придушити в налаштуваннях потіжність, не качати торенти, не підключати до ньгого нічого і все таке, він може і буде вкладатись у 6Вт, але сумнівно.
Щоб воно усе працювало від павера - потрібен по-перше павербенк з PD який видає ті самі 24Вт, по-друге кабель в якому стоїть PD Тригер на 12в, а не перетворювач з 5в.

Місто
Київ
vlady,
Це вказано з врахуванням споживання пристроїв, що можна на usb повісити + ще певний запас.
+ На нових Асусах там вже не 5.5*2.5mm, прийдеться додатково ще перехідник брати або паяти штекер.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Щоб воно усе працювало від павера - потрібен по-перше павербенк з PD який видає ті самі 24Вт, по-друге кабель в якому стоїть PD Тригер на 12в, а не перетворювач з 5в.
Повербанк є на 65вт. Можете будь ласка скинути посилання на такий кабель на будь-якому ресурсі. З тих, що знаходив - максимум на 12V 1A.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Повербанк є на 65вт. Можете будь ласка скинути посилання на такий кабель на будь-якому ресурсі. З тих, що знаходив - максимум на 12V 1A.
https://liitokala.com.ua/product/trigger-pd-12v-type-c/ Ось наприклад тригер на 12в, працює з будь-яким type-c шнурком. Тільки дивіться щод роз'єм відповідам бажаному роутеру, бо і правда більш потужні роути усе частіше мають не 5.5х2.5 мм

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
@vlady, якщо у вас залишиться Xiaomi Mi Router 4, то можете купувати любий з вашого списку. Пропаде електрика, підключите Xiaomi Mi Router 4. Якщо ні, то треба щось таке.
На жаль, Lanet має привʼязку до роутера по MAC-адресу і просто так переключитися не вийде:(

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
так заздалегідь пропиши прив'язаний мак і не чіпай його
На два роутери можна прописати однаковий мак чи як?
ніхто не заборонить) головне два таких девайса не вмикати до одного і того ж провайдера одночасно)

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
На два роутери можна прописати однаковий мак чи як?
Можна, клонуванням називається. Я знайомим так до Волі новий роутер підключив. Головне, щоб тільки один з них був онлайн.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Можна, клонуванням називається. Я знайомим так до Волі новий роутер підключив. Головне, щоб тільки один з них був онлайн.
Клонування то коли клонуєш з підключеного девайсу(ноуту чи телефону). А так просто у всіх роутерах що я бачив за останні років 10 є можливість задати будь-який MAC.
У часи коли треба було переприв'язувати новий роутер по дзвінку і диктувати MAC - я собі просто ставив усі нулі, щоб диктувати менше. Оператор дуже здивувався, коли я сказав що там усі нулі.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
який зараз найкращій роутер по залізу з wifi 6, arm архітектурою та sfp (опціонально) для OpenWRT?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Есть вопрос есть роутер xiaomi 3G на бп написано 12в 1,5А хочу поставить powerbank но там кабель что продают всего 12в 1А пойдёт ли такой шнур к роутеру?

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Есть вопрос есть роутер xiaomi 3G на бп написано 12в 1,5А хочу поставить powerbank но там кабель что продают всего 12в 1А пойдёт ли такой шнур к роутеру?
з головою. у мене на прошивці падаван він ніколи не брав більше 10 вт. взагалі на диво економний роутер, топ для блекауту

а взагалі, бери тригер, навіщо тобі ці повишайки?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Зверху