rikky
ремонтник
Взял archer ax53, получился за 2499.Дилема что взять, Asus RT-AX1800U или Archer AX1800?
Взял archer ax53, получился за 2499.Дилема что взять, Asus RT-AX1800U или Archer AX1800?
З кабелем який зазначений - можуть не працювати. Бо там фактично внутрішній перетворювач з 5в. Теоретично, якщо на роутері придушити в налаштуваннях потіжність, не качати торенти, не підключати до ньгого нічого і все таке, він може і буде вкладатись у 6Вт, але сумнівно.Кабели, которые продаются на Aliexpress, OLX, других интернет-магазинах, идут на 9-12V 1A. Возможно я что-то не понимаю, и мощные роутеры, как например Xiaomi AX6000 (24W) смогут работать от павера с таким кабелем?
Повербанк є на 65вт. Можете будь ласка скинути посилання на такий кабель на будь-якому ресурсі. З тих, що знаходив - максимум на 12V 1A.Щоб воно усе працювало від павера - потрібен по-перше павербенк з PD який видає ті самі 24Вт, по-друге кабель в якому стоїть PD Тригер на 12в, а не перетворювач з 5в.
https://liitokala.com.ua/product/trigger-pd-12v-type-c/ Ось наприклад тригер на 12в, працює з будь-яким type-c шнурком. Тільки дивіться щод роз'єм відповідам бажаному роутеру, бо і правда більш потужні роути усе частіше мають не 5.5х2.5 ммПовербанк є на 65вт. Можете будь ласка скинути посилання на такий кабель на будь-якому ресурсі. З тих, що знаходив - максимум на 12V 1A.
На жаль, Lanet має привʼязку до роутера по MAC-адресу і просто так переключитися не вийде@vlady, якщо у вас залишиться Xiaomi Mi Router 4, то можете купувати любий з вашого списку. Пропаде електрика, підключите Xiaomi Mi Router 4. Якщо ні, то треба щось таке.
так заздалегідь пропиши прив'язаний мак і не чіпай його)На жаль, Lanet має привʼязку до роутера по MAC-адресу і просто так переключитися не вийде
На два роутери можна прописати однаковий мак чи як?так заздалегідь пропиши прив'язаний мак і не чіпай його
ніхто не заборонить) головне два таких девайса не вмикати до одного і того ж провайдера одночасно)На два роутери можна прописати однаковий мак чи як?так заздалегідь пропиши прив'язаний мак і не чіпай його
Можна, клонуванням називається. Я знайомим так до Волі новий роутер підключив. Головне, щоб тільки один з них був онлайн.На два роутери можна прописати однаковий мак чи як?
Клонування то коли клонуєш з підключеного девайсу(ноуту чи телефону). А так просто у всіх роутерах що я бачив за останні років 10 є можливість задати будь-який MAC.Можна, клонуванням називається. Я знайомим так до Волі новий роутер підключив. Головне, щоб тільки один з них був онлайн.
з головою. у мене на прошивці падаван він ніколи не брав більше 10 вт. взагалі на диво економний роутер, топ для блекаутуЕсть вопрос есть роутер xiaomi 3G на бп написано 12в 1,5А хочу поставить powerbank но там кабель что продают всего 12в 1А пойдёт ли такой шнур к роутеру?
ДБЖ или что?а взагалі, бери тригер, навіщо тобі ці повишайки?
ДБЖ или что?а взагалі, бери тригер, навіщо тобі ці повишайки?
а если такое купить https://hard.rozetka.com.ua/371037195/p371037195/ или лучше триггер?ДБЖ или что?а взагалі, бери тригер, навіщо тобі ці повишайки?