Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я не настільки гік)
Чому гік? Там все з коробки працює, як і у i.gl... Треба лише все скрутити до кучі, як системник.
Ну дизайн корпуса так, квадратно-гніздовий, але воно зазвичай стоїть десь заникане.
Інша справа, якшо можливостей банани овердофіга, і/або не хочеться чекати з місяць доставку. Тут погоджуюся, флінт годний девайс. А по залізу всякі туполінки за більші гроші будуть гіршими.

Місто
Львів
Рідна прошивка і робота Mercusys
Десь бачив згадку що в рідній його прошивці wireguard є і ще щось з VPN. Це правда?
Post automatically merged:

EDUP RT2983 (те саме залізо, що і у Netis N6, тільки десь загубився один лан та юсб)
А можливість виконати USB hardware mod там існує?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
в рідній його прошивці wireguard є і ще щось з VPN. Це правда?
Так, причому WG підтримує і як клієнт, і може бути сервером. Ну і звичайний OpenVPN теж вміє, як і старі протоколи. Для пересічного користувача функцій MR70x чи MR80x на 99% випадків хватає.

Місто
Харків
Брав Cudy WR3000H за 2,5 тис. (вже 2 тис.), з головою вистачає. Так, той самий АХ3000Т коштує на 500грн/1 тис. дешевше, але хоча б гемору немає, а з Cudy лише перехідну прошивку прошив і вже далі на стабл OpenWRT.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
WiFi 6 ? За 150...200 USD? Really?
Якісне залізо куди важливіше новомодного wifi7. Це я не про flint2, а про вартість і підтримку стандартів. Можна запхати wifi7 який буде працювати гірше за wifi6 і буде постійно глючити навіть за 150-200$. Особливо TP-Link любить зробити щось дешевше з купою галочок, але по факту - дешман.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
про вартість і підтримку стандартів
Я про те, що за таку вартість не поставити WiFi 7 - це великий косяк. Якщо вже казати про залізо - то за гроші - береться міні-баребон на Intel N150, 4GB RAM, ставимо Pfsense і окремо якісну автономну вай-фай точку (або меш-систему) - воно вставить по надійності, швидкості і стабільності всі оті ваші флінти та кінетики з вузькооким МТК за грубі гроші.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я про те, що за таку вартість не поставити WiFi 7 - це великий косяк. Якщо вже казати про залізо - то за гроші - береться міні-баребон на Intel N150, 4GB RAM, ставимо Pfsense і окремо якісну автономну вай-фай точку (або меш-систему) - воно вставить по надійності, швидкості і стабільності всі оті ваші флінти та кінетики з вузькооким МТК за грубі гроші.
Стільки буде коштувати міні barebon і якісна точка з WiFi 7? Скільки це буде займати місця і споживати електрики? Як це буде виглядати?
Що не так із МТК та іншими ARM процами, у дорогому роутері вони будуть не гірше за n150.
Так 4гб ram там не буде, але вони в роутері до біса не здалися.
Якісний роутер просто працює. Мій попередній AC-RT66U найпершої ревізії досі працює у друга без жодних нарікань і це модель 2012 року. Ну окей видає про вафлі не більше 300мбіт, але знову таки - модель 2012 року.
Пару місяців тому узяв собі б/в RT-AX86S за 120 баксів без wifi7 бо проаналізувавши усе що продавалось +- у цьому ціновому діапазоні(який таки менше ніж 150-200) вирішив що wifi7 від сумнівних виробників із сумнівною стабільністю і близько не пропрацює без жодних проблем наступні 5-10 років.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
А скільки воно споживає?
Біля 10W, плюс Вайфай ~5. Заживлюється від DC-лінії за допомогою перетворювача DC 12->19 Валет.
Post automatically merged:

Якісний роутер просто працює.
Звісно, вище згадували про Cudy, обладнання стоїть на десятках об'єктів, взяти значно дешевше WR3600H із Вайфай 7 та 2.5 Гігабіт WAN, із купою функцій з коробки, ідеально працює.

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Звісно, вище згадували про Cudy, обладнання стоїть на десятках об'єктів, взяти значно дешевше WR3600H із Вайфай 7 та 2.5 Гігабіт WAN, із купою функцій з коробки, ідеально працює.
Роутер з wifi7 без 6Ггц? Щоб що? Щоб мати циферку 7 на роутері?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А можливість виконати USB hardware mod там існує?
В мене теж була ця думка) Передивлявся фотки в надії, що там референс-дизайн плати - так ні, наче нема нерозпаяних площадок. Можливо, десь є точки, до яких можна підпаятись - але це треба детально вивчати як приїде.

Зверху