Вимкнення 3G в Україні

Місто
Тернопіль
Вроді від завтра Закарпатську область остаточно відключать від 3ж, якщо не помиляюсь з анонсами. Підкажіть як воно було у кого вимикали, відразу відрубало чи ще пару днів було наявним. Хочу якось в телефонному режимі своїм дати рекомендації, як альтернативу лайфу. Як мінімум нехай увімкнуть 2ж на відроїдах, вірно?
Думаю будуть вимикати в ту ж дату
Хоча, в мене 3г вирубили тільки в місті з 2024 року, а так в передмісті частково є ще досі 3г в одній половині падає в єжа, в другій є ще досі в ефірі, хоч і напівздохший він

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Roman_UA, хай хтось ще підтвердить, бо виходить, що якщо я куплю новий Андроїд, активую його в Києві і не зможу дзвонити взагалі, коли слабкий LTE чи в підвалі, чи за містом?

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Roman_UA, хай хтось ще підтвердить, бо виходить, що якщо я куплю новий Андроїд, активую його в Києві і не зможу дзвонити взагалі, коли слабкий LTE чи в підвалі, чи за містом?
У меня два режима - LTE и 3G.
Если включить LTE, то работают все три режима в зависимости от сигнала сети - LTE, 3G (если есть) и 2G.
А если 3G, то LTE не принимает.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Maxxx, нагуглив ще інфу на реддіті, що в якийсь з нових прошивок самс вимкнув 2G (додав цю галку), тобто у людини було 2G разом з усіма іншими стандартами, а потім його відокремили в окреме налаштування і вимкнули...

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Матвєй, у Xiaomi на першому слоті (київстар) ніякої галки 2G немає, в мережах є only 2G + пріорітети 3G/4G/5G, а на другому слоті (європейській оператор) є галка з 2G, а в мережах лише 2G/3G/4G і 2G/3G/4G/5G. Думаю, що залежить не від слота, а від оператора, хоча на Samsung у київстара галка є...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
О 5й ранку вже 3ж в Чопі від КС не було і лте 2100-20мгц. Просив дружину скинути мені скрін нет монітору. Як воно відобразиться на телефонії буде видно. Значить Ужгородщина/Тячивщина/Рахівщина/Берегівщина остаточно без 3ж

Зверху