Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Це я про напівфабрикат, для якого треба ще прямі руки щоб зібрати.
Невеликі провайдери в цьому плані гнучкіші маюуть ніж всякі Волі і Київстари, але врахуйте, що мережа велика, живити потрібно купу точок і все це за абонплату в районі 5$ на місяць.
Все вірно. Але потрібно розуміти - абонплата вже від 8.5$ до 12$ на місяць.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
провайдеры удавятся ставить что-то более дорогое, чем самое дешевое...
К слову, два моих провайдера (езернет), при отключениях 2..3+/6...7- выдерживали, значит у них что-то нормальное, могут.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Я звісно не показник, але коли чую, або бачу назву Воля, мені хочеться використовувати нецензурну лексику так я їх ненавижу,і ніколи би знову не став їх абонентом, та і в багатьох знайомих негативне відношення, тому моя думка така що ребрендинг піде їм на користь.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Писав вже тут колись, досить довго є абонентом Волі. Точно більше 10 років, думаю десь в районі 15. Задоволений на всі 100. Інтернет просто працює. Ніколи ніяких проблем не було.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Писав вже тут колись, досить довго є абонентом Волі. Точно більше 10 років, думаю десь в районі 15. Задоволений на всі 100. Інтернет просто працює. Ніколи ніяких проблем не було.
Боюсь помилитись, але був абонентом десь в 2006-2008 роках, чув що з того часу багато що змінилось на краще, але як я і казав мені того періоду вистачило щоб більше ніколи не бути їх клієнтом. Інтернет зникав і дозвонитись було не реально, але коли таки вдавалось, операторша більше нічого крім запитати чи я перезавантаєував обладнання не могла. Доводилось на 5 ранку заводити будильник, тоді слухавку брали одразу і як правило чоловік, після пояснень одразу перезавантажували своє обладнання і протягов трьох хвилин інтернет повертався. І це так було постійно майже кожного тижня.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Sanic, я у 2006 в Києві був їх клієнтом. Але коли Воля у 2023 почала будувати GPON - я підключився до них і все працює відмінно. Тариф на гігабіт - дуже крутий.

Місто
Киев
Я конечно не показатель, но когда слышу, или вижу название Воля, мне хочется использовать нецензурную лексику так я их ненавижу, и никогда бы снова не стал их абонентом, да и у многих знакомых негативное отношение, поэтому мое мнение такое что ребрендинг пойдет им на польза.
А мне воля нравиться третий год сижу на акциях 50 грн в месяц скорость через WiFi 75-80 мегабит хватает с головой Киев

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Сегодня смс пришла.
Мол, продолжайте пользоваться нашими услугами, а мы, в ближайшие пару месяцев, установим GPON у вас.
Переход за 1.20.
Ждите уведомления или звонка менеджера, когда установим.

Интересно, подорожает? 🙄

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Sanic, я у 2006 в Києві був їх клієнтом. Але коли Воля у 2023 почала будувати GPON - я підключився до них і все працює відмінно. Тариф на гігабіт - дуже крутий.
Не полінився знайшов запис зроблений 2 лютого 2023 року, ось що вони казали стосовно gpon)) https://vm.skif.com.ua/index.php/s/ofWadvJYdIfmjK0

Зверху