Вуличні таксі й служби таксі: Uber, Uklon, Bolt, OnTaxi, Opti тощо

Якій службі таксі ви віддаєте найбільше перевагу?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    43

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Bolt при оплате картой «Cameleon» от Sense банка дает хорошую скидку.
Як на мене, чи не найкраща акція поки що з усіх була. На невеликі поїздки виходить дійсно -50%. І навіть не обовʼязково Хамелеоном платити. Головне, щоб він був обраний як метод оплати😉
А як можна сплачувати не вибраним методом оплати?

Місто
Черкассы
Хтось прибував по акції Хамелеона -50, брати самокати Болт на прокат, чи діє знижка на абенементи?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У Києві поїздки на таксі подорожчали. Uklon підняв базові тарифи в середньому на 14%, а в Bolt середній чек за літо зріс на 3–5%. Головна причина — боротьба сервісів за водіїв, яких на ринку катастрофічно бракує, - Forbes

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я аж пити перестав, бо пересів з таксі на власне авто :) Бо від цих ігор в торги з бомбілами нудить.
Вчора глянув в додатки уклона і болта (давно не заходив), а вони пододавали нову категорію поіздок - рекомендована ціна чи якось так. Напуркуа тоді інші, якщо викличеться машина лише за рекомендованою?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене в останні рази, коли було дуже складно викликати (поїзд приїхав о 23:00, треба їхати на лівий берег і тривога), працював або убер або виклик віп-лакшері тачки. Стандартний болт-уклон не їхав навіть за 1000, віп-лакшері приїхав за 600 за хвилину.

Зверху