ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
У меня ваще лютый здец. Пацанам моим не повезло. Вот если бы дочь была то ей было бы попроще, там вариант есть Владиславна. А вот сыновьям жопа... Я им предлагаю представляться как Владович :Olen:

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Є один знайомий з по-батькові Славикович. Але не настільки знайомий, аби спитати про батька.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Пощастило Петровичу, що хоч по-батькові не заборонили:
Ново-Савінівський районний суд міста визнав законною вимогу прокуратури до чоловіка, яий назвав себе Ісусом та РАГСу міста повернути його колишнє ім'я — Євген Петрович Чекулаєв, випливає із судової картотеки.

Суд ухвалив, що РАГС має відновити раніше існуючий запис про його народження, а самому Христосу видати новий паспорт із колишнім ім'ям, повідомляють росЗМІ.

Прокурор обґрунтував свою вимогу тим, що зміна імені з релігійних причин у Росії заборонена. Він також навів позицію Конституційного суду про те, що ототожнення імені з особистістю Ісуса Христа вводить в оману громадян і «ображає почуття віруючих».

Чоловіка, який змінив своє ім'я, неодноразово судили за пограбування та розбій. У 2015 році йому діагностували органічний розлад особистості через черепно-мозкову травму, отриману у 2010.

У грудні 2025 року Чекулаєва засудили до двох років умовно і штрафу в 13 тис. рублів за фіктивну реєстрацію 45 іноземців у своїй квартирі.

Зверху