ПотапаПапа
ОстапаПапа
Чем?А я воспользуюсь...Не читай текст!
Чем?А я воспользуюсь...Не читай текст!
Хто кацапів називав "брацкім народом" і заявляв, що вони на нас не нападуть?визнати, що люди за кордоном розуміють, що буде краще для країни і тому голосують за європейський вибір
Советом. Не читать.
цікаво, що вони скажуть про Рейгана?Щепро "мавпячу непередбачуваність Трампа" - це легенди, нав'язані лівакамидвохкількох ліваків упіймав на гарячому -
- «Цей рівень непередбачуваності — з Ніксоном вони назвали це теорією божевільного...» ©Роберт О’Брайєн - третій (і останній з тих що працювали більше 3 тижнів) екс-радник президента Трампа з національної безпеки.
- «Однією з чеснот Трампа є його абсолютна непередбачуваність...» ©Борис Джонсон - колишній прем'єр-міністр Великої Британії та екс-лідер Консервативної партії (торі)
- «Cкладний через його непередбачуваність...»©Тереза Мей- колишній прем'єр-міністр Великої Британії та екс-лідер Консервативної партії (торі)
Чекаю на Вашу критику Вашингтон Пост.
я в контексті перевзування до плигання в повітря, ті (МакМастера не беру) хАчаб дочекались відставки...Чекаю на Вашу критику Вашингтон Пост.У мене з банком договір - я не даю в борг, а вони насінням не торгують.©
У мене з ними договір - я не критикую Вашингтон Пост, а вони не пишуть на Червоному Форумі.
Другий і сам колись вішав на бігбордах фото з першим.поставив в один рядок путіна і нітаньяху
Було б бажанняА до керівництва Хамасу в суддів претензій нема чи там вже немає кого судити?