Глобус Банк

Місто
Львів
fnm, останнє оновлення додатку- 4го листопада, вчора заходив коректно з біометрією, телефон не перевантажував, всі решта додатки нормально працюють. А сьогодні- ти хто такий, введи свій мобільний... Думаю щось на стороні Глобуса.

• Like
Реакції: fnm

fnm

Місто
π-сіty
andriy_z, мне кажется это из-за проблем с интернетом в тот момент . У меня бывает такое на нескольких додатках, что при входе не допускает сразу до ввода пин, требует номер тел. или пароль. Переключаю тут же на интернет от другого провайдера, и всё ОК как обычно.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Сьогодні в обід Глобус вирішив мене вилогувати зі своєї апки, згадати пароль який ставив пів року тому- ще той квест. Залогувався, код з СМСки ввів, далі запитує чи додати картку в Гугл пей, яка і так вже там є. Також прийшов імейл про логування з нового пристрою. Залишилось ще забути всі борги і дати новий кредитний ліміт :unsure:
У меня аналогично. Написали, что зашёл с необычного устройства, но у меня один телефон. Тоже вспомнил пароль (с первого раза даже), покрутил головой и поморгал/улыбнулся.
Вот и думаю: а какое тогда для Глобуса обычное устройство, раз моё не признало? 🤭

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
В Киеве отделение Глобуса переехало с Позняков на Осокорки.
БЫЛО: Анны Ахматовой 3 (возле старого трамвайного разворотного кольца).
СТАЛО: Бориса Гмыри 6 (там хотят 407 и 545 маршрутки).

Зверху