Та мені вже той Глобус і не потрібен. Можливо колись дозрію та закрию ще й отой депозитний рахунок.Sanyok77, Саньок реагуй спокійніше
Мені теж спочатку ліміт не дали
Але потім самі через кілька місяців користування все таки накапали зовсім трішечки
Коли я вже й просити перестав
Может не в тему, Глобуса, варианты такие: Izi, Sport, ВсеКарта, остальное не то пальто.Та мені вже той Глобус і не потрібен. Можливо колись дозрію та закрию ще й отой депозитний рахунок.Sanyok77, Саньок реагуй спокійніше
Але потім самі через кілька місяців користування все таки накапали зовсім трішечки
У мене і так ліміт є в А-Банку, ПУМБі, monobank. Глобус ще й за власні кошти кешбек зменшив - за продукти вже не 2%, а 1.75
Так що я остаточно вирішив, що він мені не потрібний. Не хоче навіть 1000 дати - ну то й не треба вже.
UPD: закрывал даже Приват, но опять открыл.Может не в тему, Глобуса, варианты такие: Izi, Sport, ВсеКарта, остальное не то пальто.Та мені вже той Глобус і не потрібен. Можливо колись дозрію та закрию ще й отой депозитний рахунок.Sanyok77, Саньок реагуй спокійніше
У мене і так ліміт є в А-Банку, ПУМБі, monobank. Глобус ще й за власні кошти кешбек зменшив - за продукти вже не 2%, а 1.75
Так що я остаточно вирішив, що він мені не потрібний. Не хоче навіть 1000 дати - ну то й не треба вже.
Я просив 1000, 1500, 1700, 2000. І все одно йшла відмова.Sanyok77, треба більше просити ,а не 1000грн. Банк може дати ліміт 10000грн,а не дасть 1000грн. Замітив таку тенденцію в банках.
А ніхто тобі й не повинен казати що роботи, бо цими методами можуть користуватися шахраї.Ніхто толком не сказав, наприклад "занеси на депозит Х000 грн і буде тобі ліміт".
Які шахраї? Я ж не намагаюсь обійти фінмоніторинг. Мені КЛ був потрібний лише заради підвищеного кешбеку. Це шахрайство?А ніхто тобі й не повинен казати що роботи, бо цими методами можуть користуватися шахраї.Ніхто толком не сказав, наприклад "занеси на депозит Х000 грн і буде тобі ліміт".
От написали б його хоча б частково і не було б проблем.Sanyok77, у Глобус свій алгоритм видачі кредиток, кількість кредиток в інших банках не грає ролі. Краще оминати зміни ліміту у додатку. Було 6к і хотів збільшити в додатку до 7к,то обрізали до заборгованості. Після звернення в кц,визнали помилку і повернули початковий ліміт.
Ти може й ні, а інші захочуть. Якщо тобі відмовлено у кредиті, бо банк не зобов'язаний писати через що саме. Так само він не зобов'язаний писати що саме тобі треба зробити, щоб надати цей кредит.Я ж не намагаюсь обійти фінмоніторинг.
підіть до іншого працівника.PS Хотів давно в ощаду взяти 2к на кредитку,то працівник сказав,що не буде нічого робити,багато часу піде на оформлення,а заробітку не буде, навіть на роздрукований папір
Коли ви (це не до тебе особисто) нарешті зрозумієте, що кредитний ліміт в одному банку(ах) не означає обов'язкового ліміту в іншому? Дали запит - не отримали ліміту, шукаєте інший банк.Ну тут я згоден з Sanyok77, цей глобус як «висококваліфікований» спеціаліст після 2 місяців онлайн курсів на співбесіді, ціни собі не складе. Відкрив той рахунок 2 роки тому, так ніякого ліміту і не отримав. Хоча і Абанк, і Альянс поналивали по 100к і 50к за замовчуванням, не кажучи вже про Моно, Приват і пумбу.