Глобус Банк

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
chelavek, я не писал что шарик должен закрыться. Имелось в виду что если закрытия банка не избежать то из двух вариантов закрытия:

1 - по тихому (т.е. со своевременным исполнением всех обязателств перед клиентами)
2 - с проблемами для клиентов

подавляющее большинство клиентов будут за первый вариант.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
9 месяцев я просил лимит у Глобуса - но он что с запросом кредитной истории, что без этого запроса так и не дал лимит вообще.
Я психанул и 1 октября закрыл оба счёта вместе с картами.
А вот депозитный счёт для выплаты % остался. Поддержка говорит, что его можно закрыть только через отделение.
При этом зайти в приложение можно.

• Haha
Реакції: idea

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Sanyok77, Саньок реагуй спокійніше
Мені теж спочатку ліміт не дали
Але потім самі через кілька місяців користування все таки накапали зовсім трішечки
Коли я вже й просити перестав

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Sanyok77, попробуйте відкрити кредитну карту юнекс . Я подавав близько 4 чи 5 разів,потратив більше як півроку,писав листа їм,але все ж таки відкрили. Глобус у додатку не працює коректно зміна лімітів,краще через контакт-центр,але треба їм багато пояснювати.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Але потім самі через кілька місяців користування все таки накапали зовсім трішечки
Та мені вже той Глобус і не потрібен. Можливо колись дозрію та закрию ще й отой депозитний рахунок.
У мене і так ліміт є в А-Банку, ПУМБі, monobank. Глобус ще й за власні кошти кешбек зменшив - за продукти вже не 2%, а 1.75
Так що я остаточно вирішив, що він мені не потрібний. Не хоче навіть 1000 дати - ну то й не треба вже.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Та мені вже той Глобус і не потрібен. Можливо колись дозрію та закрию ще й отой депозитний рахунок.
У мене і так ліміт є в А-Банку, ПУМБі, monobank. Глобус ще й за власні кошти кешбек зменшив - за продукти вже не 2%, а 1.75
Так що я остаточно вирішив, що він мені не потрібний. Не хоче навіть 1000 дати - ну то й не треба вже.
Может не в тему, Глобуса, варианты такие: Izi, Sport, ВсеКарта, остальное не то пальто.
Post automatically merged:

Может не в тему, Глобуса, варианты такие: Izi, Sport, ВсеКарта, остальное не то пальто.
UPD: закрывал даже Приват, но опять открыл.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Sanyok77, треба більше просити ,а не 1000грн. Банк може дати ліміт 10000грн,а не дасть 1000грн. Замітив таку тенденцію в банках.
Я просив 1000, 1500, 1700, 2000. І все одно йшла відмова.
Гаряча лінія відповідає в стилі "зараз для вас відсутня кредитна пропозиція; це залежить від Вас; на це впливають різні фактори".
Ніхто толком не сказав, наприклад "занеси на депозит Х000 грн і буде тобі ліміт".
Тому я дуже сильно розгнівався на Глобус і навіть чути про нього нічого не хочу. Цей банк дуже поганий.
Як сказав той самий білорус: "Пока пацаны, ни вядзицесь" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Ніхто толком не сказав, наприклад "занеси на депозит Х000 грн і буде тобі ліміт".
А ніхто тобі й не повинен казати що роботи, бо цими методами можуть користуватися шахраї.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А ніхто тобі й не повинен казати що роботи, бо цими методами можуть користуватися шахраї.
Які шахраї? Я ж не намагаюсь обійти фінмоніторинг. Мені КЛ був потрібний лише заради підвищеного кешбеку. Це шахрайство?
Чому не можна чітко сказати клієнту "ми кредитний ліміт не даємо за наявність 3 і більше кредиток в інших банках"?
А то тобі просто йде відмова без пояснень причин.
А це свідчить про те, що цим банком точно не варто користуватись. Краще знайти більш лояльного.
(Та й взагалі Глобус скатився: % по депозиту низькі, ліміт не дають... нафіга він такий взагалі потрібен)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Sanyok77, у Глобус свій алгоритм видачі кредиток, кількість кредиток в інших банках не грає ролі. Краще оминати зміни ліміту у додатку. Було 6к і хотів збільшити в додатку до 7к,то обрізали до заборгованості. Після звернення в кц,визнали помилку і повернули початковий ліміт.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Sanyok77, у Глобус свій алгоритм видачі кредиток, кількість кредиток в інших банках не грає ролі. Краще оминати зміни ліміту у додатку. Було 6к і хотів збільшити в додатку до 7к,то обрізали до заборгованості. Після звернення в кц,визнали помилку і повернули початковий ліміт.
От написали б його хоча б частково і не було б проблем.
Я читав про той же Акорд - там чітко писали, що ліміт не дають при наявності такого в інших банках, і підвищений кешбек буде тільки якщо дадуть ліміт. Написав би Глобус щось таке і я б не агрився на нього.
Якщо Глобусу шкода навіть 1000 дати мені, міг би запропонувати "кредитний ліміт під заставу депозиту" - наприклад, відкрий депозит на 366 днів чи більше і до кінця поточного року отримай ліміт у розмірі 80-90% від тіла депозиту, оце б було норм.
На крайняк дали б ліміт з маленьким грейсом - навіть до 30 днів я б терпів без питань. Або з мінімальною комісією (5-10 грн на місяць).
А так вони принципово вперлись - і я "вперся" та відмовився від цього банку... правда не до кінця.

Місто
Хмельницький
Клієнт з весни. КЛ 0. Пару разів просив через додаток і ГЛ. Зараз навіть картку "національний кешбек" не дають!
Пробував двічі з інтервалом в місяць.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Я ж не намагаюсь обійти фінмоніторинг.
Ти може й ні, а інші захочуть. Якщо тобі відмовлено у кредиті, бо банк не зобов'язаний писати через що саме. Так само він не зобов'язаний писати що саме тобі треба зробити, щоб надати цей кредит.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Sanyok77, Акорд дали мені кредитку,але смислу немає, багато обмежень,мало що заробиш кешбеку. Закрив їх кредитку та кредитдніпро,після цього рейтинг виріс. Відкрив нарешті Юнекс кредитку,але там теж умови цікаві, згоряє кб за 3 місяці ,як немає мінімалки. От думаю,чи мені потрібно)
Щодо Глобуса були аналогічні емоції,коли зменшили ліміт,до фактично використаних коштів. Але банк визнав помилку і рівно через 5 днів вручну вернув ліміт.
Я подавав в КЦ на ліміт без суми,дали ліміт 8к,а друг хотів 25к,то відмова.
Як на мене,варіант збільшити ліміт по Глобус тільки через КЦ.
PS Хотів давно в ощаду взяти 2к на кредитку,то працівник сказав,що не буде нічого робити,багато часу піде на оформлення,а заробітку не буде, навіть на роздрукований папір.
Аналогічно було в отп банку,просив 1к,то зразу відмова.
Тобто банку малі кредити не цікаві)

kvv

Місто
Ровно
PS Хотів давно в ощаду взяти 2к на кредитку,то працівник сказав,що не буде нічого робити,багато часу піде на оформлення,а заробітку не буде, навіть на роздрукований папір
підіть до іншого працівника.
ощад зараз дає кредитки не зарплатникам/пенсам і не депозитчикам.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Ну тут я згоден з Sanyok77, цей глобус як «висококваліфікований» спеціаліст після 2 місяців онлайн курсів на співбесіді, ціни собі не складе. Відкрив той рахунок 2 роки тому, так ніякого ліміту і не отримав. Хоча і Абанк, і Альянс поналивали по 100к і 50к за замовчуванням, не кажучи вже про Моно, Приват і пумбу.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Jadavin, Банк бачить всю інформацію в УБКІ. Якщо у вас ліміт абанк в 50к,пумб 50к,то для чого вам ліміт в 1к чи 5к в Глобусі? Банк напевно не дасть його.

Set

Місто
Хмельницкий
Ну тут я згоден з Sanyok77, цей глобус як «висококваліфікований» спеціаліст після 2 місяців онлайн курсів на співбесіді, ціни собі не складе. Відкрив той рахунок 2 роки тому, так ніякого ліміту і не отримав. Хоча і Абанк, і Альянс поналивали по 100к і 50к за замовчуванням, не кажучи вже про Моно, Приват і пумбу.
Коли ви (це не до тебе особисто) нарешті зрозумієте, що кредитний ліміт в одному банку(ах) не означає обов'язкового ліміту в іншому? Дали запит - не отримали ліміту, шукаєте інший банк.

Зверху