Його так і не показалиа шо за список?)Коли вже 5й чи 8й раз приходив і приніс їм реквізити, посмурніли за Глобус, і сказали, що в них список є банків, куди рекомендовано таке відправлять. Полінився міняти.
Нарахували, але пуш не приходивЖлобус цього разу оперативний: о 6:16 зайшла виплата нацкешбека, о 7:00 вже нарахував 10% на НКБ
Мені цей пуш нормально прийшовПереглянути вкладення 70017
Ну, нічо, буває
Может поосто закрыть? Ничего интересного в ней нет, имхооткрытой картой "Ощадна?▪
А що не так?виходить тоді якийсь "чемодан без ручки"...
Я вже не згадаю, але можливо, без і Дії получиться шляхом фотографування паспорта і його відправки через додаток ГлобусПлюсyahoo, у людини немає Дії і ніколи не буде, реєструвати ще один окремий продукт не хоче![]()
Когда я был клиентом глобуса,мне четко на поддержке сказали,что в приложении можно открыть только два продукта.Сначала кредитный, потом дебетный.Со временем добавили нац.кешбек.Клиентом я перестал быть в июле,по моей инициативе.Возможно, что то изменилось, хотя наврядлиреєструвати ще один окремий продукт не хоче
В июле,мне показалось, что глобус будет и дальше ужесточать условия.Все его заманухи перестали быть для меня интересными.1процент кешбека на продукты на свои,не интересно.а получить кредит в глобусе целый квест,который я за 2 года так и не прошел)) Банк не доверяет мне, я не доверяю банку.Закрыть это все можно только в отделении, для пожилого человека,может быть сложноШотам, ага, понятно, спасибо!
Буду тогда пушить в сторону закрытия, а то это совсем уже маразм получается...
Так буде. Я спочатку відкрив карту у відділенні, а вже потім встановив додаток, всі операції для карти доступні, єдине не перевіряв, чи можливо її закрити через додаток.Чи буде у додатку відображатися керування карткою Ощадна?