Глобус Банк

Місто
Дніпро
Верифікація через селфі, то ж повертіти головою для того, щоб підтвердити людяність, таке є вєздє

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Верефікація через селфі, то ж повертіти головою для того, щоб підтвердити людяність, таке є вєздє
А Дія підпис кому?
Наче одне іншому не заважає, є відео селфі через Дію, а є ще додатково відео селфі через додаток банку.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Никто не сталкивался, через сколько они блокируют счёт из-за отсутствия актуализации документов? Спросил у них в чате, сказали что надо сразу бежать, данные обновлять, а я не хочу.

fnm

Місто
π-сіty
Никто не сталкивался, через сколько они блокируют счёт из-за отсутствия актуализации документов? Спросил у них в чате, сказали что надо сразу бежать, данные обновлять,
А предъяву банк куда прислал?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Тут є кілька варіантів:
1) сума надходжень пробила 400к сумарно за місяць
2) сума надходжень пробила 100к за раз
3) з часу останнього заповнення анкети минуло 3 роки

В першому випадку 7-14 днів і блокують видаткові операції, в другому - можуть блоканути відразу, в третьом можуть не рухати місяць і більше.

Місто
Львів
Сьогодні скористався карткою для оплати на Алі (бо для Альянса це ризикована операція), МСС на жаль цього разу не пройшов для кешбеку по категорії Маркетплейс- 5734, ще більше налякав опис в Глобусі- 'переказ коштів' :oops: Мабуть краще підпишу заяву в Альянсі про ризиковані операції, а Глобус не рекомендую для валютних операцій.
P.S. звернувся в підтримку щоб виправили опис категорії, відписали що банк не відповідає за визначення MCC... :cry:

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Сьогодні скористався карткою для оплати на Алі (бо для Альянса це ризикована операція), МСС на жаль цього разу не пройшов для кешбеку по категорії Маркетплейс- 5734, ще більше налякав опис в Глобусі- 'переказ коштів' :oops: Мабуть краще підпишу заяву в Альянсі про ризиковані операції, а Глобус не рекомендую для валютних операцій.
P.S. звернувся в підтримку щоб виправили опис категорії, відписали що банк не відповідає за визначення MCC... :cry:
Хм... У мене на Тему все нормально спрацювало, з правильним МСС та кешбеком

Вкладення

• Screenshot_20260208-212244.Moto App Launcher.png
    Screenshot_20260208-212244.Moto App Launcher.png
    190.1 КБ · Перегляди: 17
Місто
Чернігів
У мене на Тему все нормально спрацювало
У мене теж на алі експресі, але ж ви читайте повідомлення. Алі чомусь вирішив що тт продає програмне забезпечення для компютерів, або вона в дійсності його продає і кошти проводять через власний термінал а не через посередника в особі торгівельної площадки.

Місто
Львів
У мене на Тему все нормально спрацювало, з правильним МСС та кешбеком
Дрібні покупки на Алі теж підпадають, а тут покупка за 200€, можливо Алі перемикає на інший спосіб оплати/ інший термінал зі своєї сторони.

Місто
Чернігів
Подививсь у себе 13$ 5310
0,1$ 5999
25$ 5999
70$ 5311
70$ 5311
.....
Post automatically merged:

Воно за 2...3 скоригується, різницю повернуть. 51.28 буде якщо сьогоднішнім днем пройде списання.

Зверху