Глюки Київстар

Morino

Користувач
Місто
Львів
Кому-то на контрактный тариф Безлим приходило сообщение про включение в тариф услуги "Футбол лёгкий" с 26.02? Если приходило, то включили в тариф?
СМС пришла, дата прошла, а подключения услуги нет...
Мені таке чомусь на смарт прилітало.

• Like
Реакції: idea
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
viccy, те ж саме. Номер контрактний, зранку пробував заходити, пише про помилки. Зараз ті самі проблеми, а на сайті таке.

Вкладення

• kyivstar.png
    kyivstar.png
    42.9 КБ · Перегляди: 31
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Останнє оновлення інформації по номеру в Мій Київстар замість 16.13 пише 04.13.

Вкладення

• Screenshot_20210301-170355_My Kyivstar.jpg
    Screenshot_20210301-170355_My Kyivstar.jpg
    56.1 КБ · Перегляди: 41

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
drmz, разработчички МКС живут в благословенной Калифорнии - или просто заюзали бездумно какую-то опенсорсную библиотеку при клепании приложения? :cool:

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Контракт. Порог отключения -300 грн. Сегодня при -48 обрадовало что у меня недостаточно на счету денег и заблокировало исходящие. Пополнение на данный момент не помогло. Дозвонится оператору нереально.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Исходящие появились, интеренет нет. Притом вообще странности, телефон висит в 3ж сети, в 4ж не переходит.

Місто
Черкассы
Телефон
Xiaomi Redmi 4x (pixel experience)
пришло смс "Ловіть момент! 10000 МВ щомісяця без додаткових плат протягом 3 міс. Щоб активувати пакет наберіть комбінацію *712*2# до 13/03/2021. Деталі 477"
Набрал комбинацию ответило Screenshot_20210305-152539928~2.jpg
И сразу прилетает смс "На жаль, для Вас немає доступного пакета на даний момент. За детальнішою інформацією зверніться за тел. 466"
😄😄😄 что это, я так и не понял...

Місто
Бровари
пришло смс "Ловіть момент! 10000 МВ щомісяця без додаткових плат протягом 3 міс. Щоб активувати пакет наберіть комбінацію *712*2# до 13/03/2021. Деталі 477"
Набрал комбинацию ответило Переглянути вкладення 37367
И сразу прилетает смс "На жаль, для Вас немає доступного пакета на даний момент. За детальнішою інформацією зверніться за тел. 466"
Раніше писали, що підключиться лише при сплаченій ап. Сваріться з ними, бо після невдалої спроби воно знов не з'являється.

Останнє редагування:
Місто
Черкассы
Телефон
Xiaomi Redmi 4x (pixel experience)
Раніше писали, що підключиться лише при сплаченій ап. Сваріться з ними, бо після невдалої спроби воно знов не з'являється.
Раньше без проблем снимало гривну и прилетал интернет, зачем в смс тогда слать и вводить в заблуждение.. Ну посмотрим завтра, может сработает. Нет так нет, спорить не буду)

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Раньше без проблем снимало гривну и прилетал интернет, зачем в смс тогда слать и вводить в заблуждение.. Ну посмотрим завтра, может сработает. Нет так нет, спорить не буду)
Три разные акции. Почитайте в других темах. У меня последний (3й) месяц не подключался, пока не пополнился.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Ни вчера , ни сегодня не начисляют бонусы по двум номерам . Завтра звонить оператору надо вроде как .

Місто
Bilgorod-Dnistrovsk
Телефон
Samsung A50, Redmi note4X
Тариф КС ДІ "Все разом 125". Була несплачена місячна абонка, на рахунку було 53 коп. Вирішив замовити послугу "ми разом". Після конфірму номеру телефону виникла помилка "Несовместимая услуга". Підтримка несла пургу, що ніякої заборони не бачить, номер припейд, все ок, тому порадили замовити послугу за допомогою ussd, замість кабінету. Тільки після того, як відключив послугу "Все разом" зміг замовити послугу "ми разом". Капець сервіс. Жахливе обслуговування, підтримка ще жодного разу не допомогла.
index.png

Зверху