Глюки Київстар

Morino

Користувач
Місто
Львів

Вкладення

• Screenshot_2021-12-01-00-08-23-914_com.kyivstar.mykyivstar.png
    Screenshot_2021-12-01-00-08-23-914_com.kyivstar.mykyivstar.png
    62.2 КБ · Перегляди: 35
Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: idea

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Останні декілька місяців помічаю поганий глюк. Можу говорити, а співрозмовник мене не чує. А можу і годину спілкуватися і все нормально.
Чи може це бути пов'язано з тим, що в мене стара сім-картка, ще лише тільки з 3G, чи шукати треба в іншому місці?
У меня есть подобный глюк.
Звоню с КС (4G сим в смартфоне) на другой номер КС (4G сим в звонилке).
В первые секунды-минуты звонка собеседник меня слышит, а потом очень быстро перестает слышать. Причем я его все время прекрасно слышу и приходится перезванивать.

Ни у меня, ни у собеседника, при звонках между другими номерами подобный глюк больше не повторяется. Чтобы нормально общаться (и не перезванивать через 30 секунд) теперь звоню с другого оператора (не КС) на этот номер КС, либо звоню с своего КС на номер другого оператора (который в втором слоте в том же телефоне).

Місто
Київ
Останні декілька місяців помічаю поганий глюк. Можу говорити, а співрозмовник мене не чує. А можу і годину спілкуватися і все нормально.
Чи може це бути пов'язано з тим, що в мене стара сім-картка, ще лише тільки з 3G, чи шукати треба в іншому місці?
У меня есть подобный глюк.
Звоню с КС (4G сим в смартфоне) на другой номер КС (4G сим в звонилке).
В первые секунды-минуты звонка собеседник меня слышит, а потом очень быстро перестает слышать. Причем я его все время прекрасно слышу и приходится перезванивать.

Ни у меня, ни у собеседника, при звонках между другими номерами подобный глюк больше не повторяется. Чтобы нормально общаться (и не перезванивать через 30 секунд) теперь звоню с другого оператора (не КС) на этот номер КС, либо звоню с своего КС на номер другого оператора (который в втором слоте в том же телефоне).
один з терміналів некоректно працює з голосовими кодеками, з wb-amr, скоріш за все.

• Wow
Реакції: idea
Місто
Київ
один з терміналів некоректно працює з голосовими кодеками, з wb-amr, скоріш за все.
А як з цим боротися? Якщо змінити сім на нову - щось може змінитися?
змінити сім не допоможе.
термінал треба помінять, чи прошивку.
але спочатку треба з'ясувати котрий з них глючить.

• Sad
Реакції: goga
Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
"Київстар Все разом WOW"
Все Вместе WOW вроде уже давно существует, как региональный, а WOW + ТВ вроде бы не было.
Post automatically merged:

У мене. Був. З травня місяця не приходило смс для входу на Тв канали. Потім два місяця в мене взагалі не було інтернету. Зараз нарешті полагодили, що смс приходить. Вчора, якщо бути точним. А сьогодні приходить смс, що в мене тарифний план змінено на все разом WOW, без тв:(:confused::mad:. Тобто, я бачте чомусь не користувалася послугою.... No comments.
Если мне не изменяет память, это прописано в условиях тарифа: если не пользоваться ТВ в тарифе, то он со следующего месяца изменяется на просто WOW, но ТВ можно вручную вернуть обратно в личном кабинете (должна быть какая-то кнопка или что-то подобное)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Если мне не изменяет память, это прописано в условиях тарифа: если не пользоваться ТВ в тарифе, то он со следующего месяца изменяется на просто WOW, но ТВ можно вручную вернуть обратно в личном кабинете (должна быть какая-то кнопка или что-то подобное)
Я вже все перетицяла. В МКС в мене такого пункту нема, в полі FMC вказано тарифний план із можливістю активації каналів, але кнопочки там нема. В меню 477 каже зявка не прийнята, зверніться до оператора. Через 460 оператор каже, що вона не може таке активувати і просить дзвонити на 466 і звідти через IVR меню має десь бути, але вона незнає де. Дзвоню на 466 вже вссе на світі переслухала, і всюди впираюся в Київстар ТБ, де каже подати заявку через оператора :rolleyes::confused::dash1:

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Я вже все перетицяла. В МКС в мене такого пункту нема, в полі FMC вказано тарифний план із можливістю активації каналів, але кнопочки там нема. В меню 477 каже зявка не прийнята, зверніться до оператора. Через 460 оператор каже, що вона не може таке активувати і просить дзвонити на 466 і звідти через IVR меню має десь бути, але вона незнає де. Дзвоню на 466 вже вссе на світі переслухала, і всюди впираюся в Київстар ТБ, де каже подати заявку через оператора :rolleyes::confused::dash1:
У меня на КС щя 5 заявок, которые они решают уже 3 недели! Этим все сказано! :)

Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
має десь бути, але вона незнає де :rolleyes::confused::dash1:
Ну капец. Впрочем, как обычно, это ж Киевстар. Уверен, что в прежней версии МКС, когда этот тариф только ввели, такая опция была, а в новом МКС для старого тарифа это, как обычно, прикрутить забыли.
Что уж говорить, у меня в МКС к этому тарифу в Выгодных предложениях предлагается подключить... пакет ТВ Базовый со скидкой 50%, хотя в самом тарифе уже есть 278 каналов)
UPD: Вот на просторах интернета удалось найти точную (почти) формулировку:

В тариф "Все вместе WOW" включен пакет ТВ с более 200 каналами и библиотекой фильмов. При подключении телевидения ежемесячная абонплата остается неизменной.

Активировать услугу ТВ можно через приложение "Мой Киевстар" или по телефону горячей линии. Она будет доступна уже на следующий день.

Услуга ТВ отключается, если в течение месяца абонент не смотрит телевидение. Ее можно будет подключить заново в любой момент.

Останнє редагування:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
У деяких абонентів передплати після подачі заявки на "Самостійну заміну SIM" проходить 7 годин, заміна не виконується, заявка в помилці. При цьому номер донора, як і раніше, залишається в активному стані.
Morino А коли це вже зроблять, щоб працювало. Бо ніяк не можу номер перевести.

Morino

Користувач
Місто
Львів
У деяких абонентів передплати після подачі заявки на "Самостійну заміну SIM" проходить 7 годин, заміна не виконується, заявка в помилці. При цьому номер донора, як і раніше, залишається в активному стані.
Morino А коли це вже зроблять, щоб працювало. Бо ніяк не можу номер перевести.
Незнаю, вам на 466 треба фіксувати заявку

• Love
Реакції: goga

Morino

Користувач
Місто
Львів
Покриття. Погіршення якості покриття у Львівській області, у зв'язку з погодними умовами (GSM)

Через різке погіршення погодних умов у Львівській області може спостерігатися низький рівень сигналу або повна відсутність покриття. При цьому можуть виникати складності у використанні послуг зв'язку: телефонія / Інтернет /SMS / MMS.

MNP. Тимчасово недоступне перенесення номерів у мережу Київстар (GSM / INFO)

З 01.12.2021 р. тимчасово недоступне оформлення заявки на перенесення (Port In) до мережі “Київстар” за допомогою MNP абонентів інших мобільних операторів, які не зареєстровані у свого оператора.
Наразі ми працюємо над оновленням деяких інформаційних систем, щоби у майбутньому покращити процес обслуговування. Тому зараз ми пропонуємо лише перенесення номера на контрактну форму обслуговування. Після перенесення номера ви зможете самостійно перейти на передплачену форму обслуговування.

Ми вибачаємося за тимчасові незручності і працюємо над тим, щоб відновити перенесення номерів на переоплачену форму обслуговування якнайшвидше.

Виконання заявок. Складності з відключенням Інтернет-пакету «VideoGo» (GSM / PrePaid)

У деяких абонентів немає можливості відключити пакет «VideoGo» за різними каналами (IVR / USSD / Мій Київстар / ЦТО та магазини), в ІТ-системі при включеному пакеті немає можливості керування послугою, за іншими каналами у абонентів виникає помилка при подачі заявки.

Інформація вже передана фахівцям на розгляд. Просимо вибачення за тимчасові незручності, ми докладаємо всіх зусиль для оперативного вирішення ситуації.

Після усунення протягом 20 робочих днів буде проведено компенсацію за некоректними витратами, про що ви будете поінформовані в SMS.

Тарифікація. У деяких абонентів при зміні тарифного плану з FMC на FMC анулювався раніше нарахований обсяг послуг (GSM / FMC)

У деяких абонентів при зміні тарифного плану з FMC на FMC анулювався раніше нарахований обсяг послуг, при цьому за номером послуги проплачено та списання коштів за новий тарифний план відбудиться з 01.12.2021 р.

Інформація вже передана фахівцям на розгляд. Просимо вибачення за тимчасові незручності, ми докладаємо всіх зусиль для оперативного вирішення ситуації.

Після усунення протягом 20 робочих днів буде проведено компенсацію за некоректними витратами, про що ви будете поінформовані в SMS.

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
зараз ми пропонуємо лише перенесення номера на контрактну форму обслуговування. Після перенесення номера ви зможете самостійно перейти на передплачену форму обслуговування
Мля, а вот это уже позорище позорное...

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Місто
Бровари

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Невірно показує залишок МБ так само і на комп'ютері

Підключено на обох номерах безлім інет за 100 грн.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Невірно показує залишок МБ так само і на комп'ютері

Підключено на обох номерах безлім інет за 100 грн.
В них є глюк по відображенню мб, в мене по тарифу взагалі показує 10грн 100мб

Зверху