Глюки Київстар

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
У меня в дополнение на контрактном номере ещё и подключённые суперсилы сегодня пропали из списка подключённых в мкс. Теперь предлагает выбрать новые при этом те, которые были подключены до этого в списке к подкючению нет. Как теперь происходит тарификация - вопрос.

Місто
Чернигов
У меня в дополнение на контрактном номере ещё и подключённые суперсилы сегодня пропали из списка подключённых в мкс. Теперь предлагает выбрать новые при этом те, которые были подключены до этого в списке к подкючению нет. Как теперь происходит тарификация - вопрос.
У меня одна из двух осталась, второй даже для выбора нет. Список выбора состоит из одной-100 смс по Украине :LOL:. КС пробил дно. Если бы у нас в городе был нормальный провайдер, то КС шёл бы в направлении русского корабля.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Зато пофіксили баг з суперсилами, у мене були 3 увімкнені, одну вимкнули.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Я думав що найглючніший це Водафон але Київстар тепер і тут став лідером. :D У мене теж не всі підключені суперсили відображаються, одна відображається а інша ні, але зі слів підтримки вона все ж таки підключена. Як бути впевненим що вона підключена я не знаю - просто вір їм на слово. І перелік доступних суперсил неповний, всього дві. І тарифи, доступні для підключення не всі - немає Ваш Оптимум. Минулого місяця була пропозиція: перейти на Ваш Вибір зі знижкою 50% на 2 місяці, тариф так собі але враховуючи знижку погодився. А тепер пропозиція... той тариф, що був минулого місяця! :LOL: тобто Love UA. Контракт і без знижки. Чим вони мотивуються у своїх пропозиціях - незрозуміло. Схоже що рандомний вибір.

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Я думав що найглючніший це Водафон але Київстар тепер і тут став лідером. :D У мене теж не всі підключені суперсили відображаються, одна відображається а інша ні, але зі слів підтримки вона все ж таки підключена. Як бути впевненим що вона підключена я не знаю - просто вір їм на слово. І перелік доступних суперсил неповний, всього дві. І тарифи, доступні для підключення не всі - немає Ваш Оптимум. Минулого місяця була пропозиція: перейти на Ваш Вибір зі знижкою 50% на 2 місяці, тариф так собі але враховуючи знижку погодився. А тепер пропозиція... той тариф, що був минулого місяця! :LOL: тобто Love UA. Контракт і без знижки. Чим вони мотивуються у своїх пропозиціях - незрозуміло. Схоже що рандомний вибір.
По *500# відображає підключені суперсили, то щось з додатком і некстом не то.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Ха, у меня на корпе 380 грн. на одном номере "испарились". Баланс на вчера - правильный, баланс на сегодня - вот с таким вот минусом. "хороший подарок".

По контрактам никаких изменений, несколько номеров баланс в норме, на паре номеров +/- 2-5 грн., на паре - +/- 20 грн. и еще на паре +/- сотня грн. В целом, если не считать сегодняшний инцидент на корпе, я в плюсе.

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів

Morino

Користувач
Місто
Львів
Прийдуть на роботу і будуть правити свої косяки за перше число.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Не дає відключити суперсили "з технічних причин". Хочу відключити і через деякий час включити назад, бо дуже все глючить: можливо це допоможе... А воно не хоче "допомагатися"...

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Мнея удивляет, что некоторые пользователи возмущаются глюками приложения. А вот скажите, когда в последний раз приложение работало корректно? Ну чтобы в нем правильно отображались все балансы, была возможность подключить и отключить любую услугу... По-моему такого вообще никогда не было. Раньше все можно было сделать в веб-версии, но и ее уже давно убили, что-то работало, а что-то нет. Под девизом "С думкою про вас!" Не хочу быть Вангой, но я уверен, что в этом году приложение работать корректно не будет, и проблем у пользователей будет с каждым днём все больше.

Morino

Користувач
Місто
Львів
На точці доступу internet є тарифікація соцмереж і відео на ходу, контракт.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Протокол IPv6 у точці доступу включено і він працює? Якщо так, то подивіться маршрутизизацію до цих ресурсів. В мене, якщо через IPv6, то тарифікує, якщо через IPv4, то ні.
IMG_20221203_233809_954.jpg
P.S. Відключив у точці доступу IPv6 і вже другий місяць тарифікація коректна.

Останнє редагування:
Місто
Чернигов
Прийдуть на роботу і будуть правити свої косяки за перше число.
Не прийшли, не виправили. Заявка переноситься без попереджень. На рахунку мінус, який не відкоректували. Скільки їм на розляд заявки часу дається?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Протокол IPv6 у точці доступу включено і він працює? Якщо так, то подивіться маршрутизизацію до цих ресурсів. В мене, якщо через IPv6, то тарифікує, якщо через IPv4, то ні.
P.S. Відключив у точці доступу IPv6 і вже другий місяць тарифікація коректна.
Хм, доречі дякую перевірю.
Upd: дійсно коректно робить.

Останнє редагування:

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Заявка переноситься без попереджень
Вибачте, а яким чином Ви слідкуєте за станом виконання заявки?
У мене теж є аналогічна заявка, по якій я не маю жодної інформації

Місто
Чернигов
Заявка переноситься без попереджень
Вибачте, а яким чином Ви слідкуєте за станом виконання заявки?
У мене теж є аналогічна заявка, по якій я не маю жодної інформації
Спитала в чаті, оператор відповів, що заявку продовжили. Відслідкувати ніяк, бо вони сповіщення не надсилають.

Зверху