то не наші єнотиdzidzio, звідки там коти, це ж не моно? Там же ж були єноти?
https://www.youtube.com/watch?v=-7pPp0aUJTg
Я знав!то не наші єноти
А можна і так:Дайбожэ, чтоб встало с колен хотя бы к выходным.
А в нас спіна бєлая.
О, я уже и подзабыл, как штормило с интернет-помощником.....sprintload, та пусть хотя бы так будет, с тем же функционалом, а то попрячут и будет, как myVF - ни то, ни сё.
Там хоть попрятали , но можно найти . А в вебке КС пусть сделает не 3 , а 25 плиток по группам . Просто помешались на своихsprintload, та пусть хотя бы так будет, с тем же функционалом, а то попрячут и будет, как myVF - ни то, ни сё.
Это Зорянус, она у меня везде заблокирована.$('.vishnu-container');
Тільки що запрацювала сім для планшету, але спочатку потрібно було перезавантажити телефон або увімкнути режим польоту декілька разів (і перемкнутися на 3G і назад на 4G). Бо без цього працював шейп 20 kbit/s.Те саме (тільки дзвінки в ній і не мають проходити за замовчуванням). Підтримка у Telegram та Facebook не реагує на повідомлення.Вчера перестала работать сим для планшета. Интернет не работает, хотя подключается. Звонки не проверял, бо абонка не оплачена.
У меня нет, скорости 0 , уже думаю прикупить lifecell вместо сим пары.Тільки що запрацювала сім для планшету
Воно поступово йде, як бачу. Деякі на форумі Київстар ще вчора відписувалися про роботу. В мене тільки нещодавно. Можливо ще вплинуло те, що подавав заявки на відновлення дії послуги для номера через оператораУ меня нет, скорости 0 , уже думаю прикупить lifecell вместо сим пары.Тільки що запрацювала сім для планшету
3 буквы: LTEРаніше не було. А що за резервація?
В 23.00 увімкнув режим літака, зранку в 10.00 увімкнув мережу і вже 'зарезервували'. До цього часу ще не вмикав моб.нет, тільки ВіФі.