АнекдотЭто долго ещё будет продолжаться?
Пам'ятаю теж якось баг у цій послузі зловив. якщо наприклад в тебе тариф був Максимальний Безлім і якщо підключиш цю послугу (Пауза Абонплати) то на наступний день якщо не поповнити рахунок в тебе. Буде безкоштовний інтернет без обмежень по швидкості. Я навіть одному блогеру цей баг скидував і він про це відео зняв. Але потім цей баг виправили. А так користувався більше року цим інтернетом на халявуВ сентябре подключил акционное предложение "везде онлайн" "20 гиг за 20 грн." Месяц инет отработал. Вчера подключил Паузу абонплаты, получил ответную СМСку о подключении услуги. Пополнил счёт. По *712# отображался остаток старого пакета 4 гига. Пользовался инетом. Обнулился счёт. Новый пакет не начислился - висит остаток старого. Инет не работает. Звонил оператору и составили заявку.По другой СИМке с аналогичным предложением "глюков" не было.
Нічого не вчить...Я навіть одному блогеру цей баг скидував і він про це відео зняв. Але потім цей баг виправили.
Питання: тоді нашо блогеру скидали, якщо скільки часу користувались?Пам'ятаю теж якось баг у цій послузі зловив. якщо наприклад в тебе тариф був Максимальний Безлім і якщо підключиш цю послугу (Пауза Абонплати) то на наступний день якщо не поповнити рахунок в тебе. Буде безкоштовний інтернет без обмежень по швидкості. Я навіть одному блогеру цей баг скидував і він про це відео зняв. Але потім цей баг виправили. А так користувався більше року цим інтернетом на халявуВ сентябре подключил акционное предложение "везде онлайн" "20 гиг за 20 грн." Месяц инет отработал. Вчера подключил Паузу абонплаты, получил ответную СМСку о подключении услуги. Пополнил счёт. По *712# отображался остаток старого пакета 4 гига. Пользовался инетом. Обнулился счёт. Новый пакет не начислился - висит остаток старого. Инет не работает. Звонил оператору и составили заявку.По другой СИМке с аналогичным предложением "глюков" не было.
Тому що,-Питання: тоді нашо блогеру скидали, якщо скільки часу користувались?
Так прикол в тому що баг був не стабільний тобто могло спрацювати а могло і ні хоча баг по фіклсили. Зараз я вже зовсім інший баг помітив на операторі а саме не правильна тарифікація інтернету.Тому що,-Питання: тоді нашо блогеру скидали, якщо скільки часу користувались?
«Кто молодец? Я молодец!"
Між соцмережами?Так прикол в тому що баг був не стабільний тобто могло спрацювати а могло і ні хоча баг по фіклсили. Зараз я вже зовсім інший баг помітив на операторі а саме не правильна тарифікація інтернету.Тому що,-Питання: тоді нашо блогеру скидали, якщо скільки часу користувались?
Не дуже зрозумів що саме мали на увазі?Між соцмережами?Так прикол в тому що баг був не стабільний тобто могло спрацювати а могло і ні хоча баг по фіклсили. Зараз я вже зовсім інший баг помітив на операторі а саме не правильна тарифікація інтернету.Тому що,-Питання: тоді нашо блогеру скидали, якщо скільки часу користувались?
Перегруз єНемає світла 2,5 годин. Дзвінки з КС на КС не з'єднує або каже, що абонент не доступний. Хоча абонент в мережі.