Глюки Київстар

Місто
Киев
Можливо десь і є де обговорюють vpn в київстар але я так розумію що це глюк бо не працює в київстар ні nord vpn ні express vpn і всеодно які в них налаштування. I це покращення почалось сьогодні

Місто
Запоріжжя
Можливо десь і є де обговорюють vpn в київстар але я так розумію що це глюк бо не працює в київстар ні nord vpn ні express vpn і всеодно які в них налаштування. I це покращення почалось сьогодні
Мобільний інтернет або домашній?

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
В мережі Киевстар заблоковано доступ до застосунків YiHome і KamiHome. Це домашні відеокамери від суббрендів Xiaomi. Потокове відео не йде. В інших мережах працює

Morino

Користувач
Місто
Львів
В мережі Киевстар заблоковано доступ до застосунків YiHome і KamiHome. Це домашні відеокамери від суббрендів Xiaomi. Потокове відео не йде. В інших мережах працює
В їх мережі багато камер не працює тобто брендів

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Так і VPN різні теж позаблоковували,

А зараз отримав ось який глюк (десь була окрема тема), якщо номер був перенесений до Киевстар, та ще має новий код 075, то ні iMessage активувати, ні в Мій Київстар увійти.

Місто
Житомир
Телефон
Motorola G55
В мене такий глюк при активації Приват24 та ПУМБ онлайн (не надходять СМС від банків, від звичайних користувачів приходять нормально). КС божиться, що з їх сторони жодних обмежень немає. Номер 075, перенесений на контракт КС

Місто
Житомир
Телефон
Motorola G55
В тому й то хохма, що немає. Всі інші банки прислали через Вайбер, Приват з костилями активував, перевипустивши картку у відділенні та отримавши телефонний виклик від оператора, а от з ПУМБом халепа: у відділенні розводять руками, подав заявку на техпідтримки через гарячу лінію

Місто
Луцк
Вітаю всіх. Стикнувся з проблемою переходу на eSIM через додаток. Вибираю в профілі потрібного номеру пункт "eSIM", отримую дзвінок для підтвердження переходу але підтвердити дію кнопкою "1" не вдається. Система не розпізнає натискання хоч тоновий сигнал чути в трубці. В інших голосових меню натискання кнопок сприймається без проблем. Додаток перевстановлював, телефони міняв. Звернення до оператора нічого не дало, в них в методичках такого не написано. Можливо хтось зтикався з такою проблемою?

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Впродовж двох тижнів з моменту переносу номер до Київстар раз на день списує 10 грн за спробу активації iMessage і нічого не активується. Також не працюють VoWiFi та VoLTE. У мій Київстар не заходить. Номер 075. Мабуть з новим кодом щось пішло не так(

Зверху