Глюки Київстар

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SvPet, у мене контрактний призупинений і я його вчора взагалі вимкнув. Спробував з лайфа набрати-ваш абонент тимчасово недоступний і вас вітає голосова пошта оператора цього абонента. Якось так

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Я посіяла свою сім лов юа на максимум, яку брала спец для роумінгу. Користувала більше для інтернету, зрідка дзвонила на 3 номери. Але останні 3 місяці не поповняла, тим не менше дала в сервіс центрі і номери, і дату поповнення, навіть імей телефону, в якому сім карта стояла. Нічого не підійшло. Кажуть, що індуси робили їм систему і в багатьох тепер так. Відновити тепер нема ніякої можливості :(.Які ще є варіанти?

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
Ненормативна лексика; серед іншого- завуальована.
наіпалово.jpg
Мобільний інтернет вимкнено. Номер голодає 9+ міс. Постійно в одному місці лежить, до телефону підключений Wi-fi але все одно жруть копійки. В кого ще є таке? Як побороти. Дякую

Причина: дописав
Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Як побороти. Дякую
Не реєструвати телефон в 4ж, бо підключення до 4ж прирівнюється до використання інтернету через особливості технології 4ж.

Обери в налаштуваннях телефону: "2ж/3ж" або "тільки 2ж"

Місто
Киев

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
Переглянути вкладення 69058
Мобільний інтернет вимкнено. Номер голодає 9+ міс. Постійно в одному місці лежить, до телефону підключений Wi-fi але все одно ублюдки жруть копійки. В кого ще є таке? Як побороти. Дякую
Андроид ?
так

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
як тільки вимикаю телефон або виймаю сімкарту, то ті, хто телефонує на цей номер, чують таке: цей номер не обслуговується, перевірте правильність набору
Необов'язково глюк Київстар. Можливо, ваш. На моєму прикладі з Водафоном: переніс номер на Водафон, налаштовував голосову пошту Водафон. І ось з одного різновиду переадресації спрацьовувало як "перевірте правильність набору номеру". В іншому випадку нормально спрацьовувало. Хоча глюка не повинно було бути і в першому випадку. Підтримка допомагала, я думав що через MNP глючить. Але мені сказали трохи змінити переадресацію (я думав що не допоможе). Але допомогло і глюк пішов.
Спробуйте скасувати всі переадресації і заново встановити за умовчанням.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Captain, я вже перевірив. Виявилося, що таке у всіх моїх знайомих, які користуються цим тарифом. Просто Київстар зробив невелику ціну, тому економить, де тільки може. Вимкнеш сімкарту, пробуєш зателефонувати на цей номер і чуєш: "Ви неправильно набрали номер, цей номер не обслуговується".

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, а що ж вони хотіли? Яку таку інформацію згідно з вивертами індо-мІзків?
Та казали, що система не приймає нічого з тої інформації,що ми надали. Єдине, що осталося це PUk, але хто таке тримає роками? Не зможу знайти вже.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Selianka, а що ж вони хотіли? Яку таку інформацію згідно з вивертами індо-мІзків?
Та казали, що система не приймає нічого з тої інформації,що ми надали. Єдине, що осталося це PUk, але хто таке тримає роками? Не зможу знайти вже.
Я зберігаю всі папери до сім карт, в мене навіть білайновської сімки котра поміняна і переведена в КС є документи.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, то есть, кроме пука ничего не подходит совсем?
Так. Я дала їм наступні дані:
- 3 номери дзвінків довше ніж хвилина та час коли вони були здійснені;
- дату останнього поповнення та суму на рахунку в поточний момент; Також суму на рахунку в рамдомну дату, яку вони просили.
- 2 імей слотів сім з 2х телефонів в яких картка стояла.
Нічого з цього не підйшло.
Я зберігаю всі папери
Рада за вас. Я зажди вважала, що сім можна відновити маючи всі дані користувача. Тим більше в додатку МКС всі потрібні дані відображені.
Я картку відновлювала, колись, бо вона вже була настільки зачухана, що не зчитувалась, ну і вже 4джі треба було. Але вищеназваних даних було достатньо. Зараз виявляється ні.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Я зберігаю всі папери
Рада за вас. Я зажди вважала, що сім можна відновити маючи всі дані користувача. Тим більше в додатку МКС всі потрібні дані відображені.
Я картку відновлювала, колись, бо вона вже була настільки зачухана, що не зчитувалась, ну і вже 4джі треба було. Але вищеназваних даних було достатньо. Зараз виявляється ні.
Тут багато хто розказує що холдери не потрібні треба лиш останні дзвінки і останнє поповнення, а я казав що ну ну подивимось, а як я з кс 3й рік не дзвоню лиш на вхідних то чим я докажу що вона моя.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Тим більше в додатку МКС всі потрібні дані відображені.
Тепер самі бачите що для початку в Мій Київстар зайти треба, а він через деякий час разлогінюється. А щоб залогінитися - треба буде SMS отримати. А як ви його отримаєте якщо ви SIM загубили. Повернулися в початок історії. Підказую: треба записувати все.

Місто
Odesa-Romania
nikolaevich, не у всех все хранится ещё за царя гороха
Наверно это неправильно, но это факт
А за последнее время так тем более. Многие люди переезжали уже по сто раз

Так. Я дала їм наступні дані:
- 3 номери дзвінків довше ніж хвилина та час коли вони були здійснені;
- дату останнього поповнення та суму на рахунку в поточний момент; Також суму на рахунку в рамдомну дату, яку вони просили.
- 2 імей слотів сім з 2х телефонів в яких картка стояла.
Нічого з цього не підйшло.
Этого всегда/раньше хватало

Так в мой Киевстар есть пук код, с ним тоже нельзя восстановить ?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Так в мой Киевстар есть пук код, с ним тоже нельзя восстановить ?
Де? Я не бачу. Але ви подали мені ще одну ідею. В мене було сім для планшета для цього номеру, може через нього спробую.

Зверху