usim or sim?
Симка белая, из новых 3 в 1, но про поддержку usim на холдере не написано
usim or sim?
Хотілось би надіятися))) За 10 років з лайфом це другий раз...Перший не було взагалі мережі, коли вмикали 3ж..Хоча сьогодні сильний снігопад...Є можливість протестувати інтернет від київстар!))))Матвєй, может сеть под LTE готовят?
usim or sim?
На одном скрине юсим+юсим(жрет), на втором сим+сим(не жрет).Притом что по первому телефону разговоров было максимум 5 минут, а по второму - не меньше часа.
Висновок простий: не ловить лайф - спиляй горіх!А причем тут лайф к твоему ореху?
Не знал в какой теме правильнее задать этот вопрос, поэтому задам здесь
Во время голосового вызова, сеть автоматически переключается с 3g в 2g, соответсвенно качество звука паршивое. Сразу после окончания звонка телефон олратно переключается на сеть 3g... Можно как то зафиксировать что бы голосовые вызовы тоже были через 3g? Пробовал на 2 разных андроид смартфонах, ситуация одинаковая, в настройках сети есть варианты "только 2g", "предпочтительно 3g" и "предпочтительно 4g", стоит 2 вариант
Я так розумію що у нього, як і у мене такого варіанту немає...В налаштуваннях поставити лише wcdma.
Я так розумію що у нього, як і у мене такого варіанту немає...
Morino,от у мене так...І навіть якщо вибрати 3ж, то він також переходитимуть в 2ж, нічого не зміниться.
В мене на лайфі теж не переходить там, де стабільний сигнал(в місті наприклад) Але на Київстар і випадає десь через 1 хвилину розмови. В селі де чергую Лайф періодично в приміщенні випадає в 2ж і голос стає г..но ще то!В мене не переходить, все ок