В мене й через BiP потім таке вилазить. Хоча інтернет від Лайфа. Не розумію, як може бути. Може глюки Сяомі?Дзвоніть з BiP, там немаДобрий день. Хтось знає, як можна позбутися таких баннерів, що з‘являються після кожної телефонної розмови?
В мене й через BiP потім таке вилазить. Хоча інтернет від Лайфа. Не розумію, як може бути. Може глюки Сяомі?Дзвоніть з BiP, там немаДобрий день. Хтось знає, як можна позбутися таких баннерів, що з‘являються після кожної телефонної розмови?
Ну я ж писав пару разів, не допомогло?Ну розкажи, де ось це вимкнути?
Переглянути вкладення 32824
деньги между корпоративными номерами не переводятся)Привет, все утро пытаюсь перевести деньги и через *111*380ХХХХ и через СМС, пишет ошибка ввода номера, через СМС после подтверждения ничего не происходит. Тариф Смарт офис 20, перевожу на такой же. Кто сталкивался в чем проблема
Дякую за пораду. Ці повідомлення справді відключаються у розділах Основна інформація - Функції веб-версії My lifecell.vovk_sp, відключити рекламу у веб-версії мій лайф у рубриці налаштування номеру (чи щось таке). Якщо вони вже вимкнені: то активувати та знов дезактивувати.
Удачи )напишите централ ихний
Может band 8 настраивают в твоём городеТак хтось знає таємну інформацію, що відбувається зараз з лс? Чому все глючить? І коли полагодять?