Глюки lifecell

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
В Інтернеті всюду пишуть що є пункт смс на сікарті але в мене в налаштуваннях такої кнопки немає і як добратись до тих смс я не розумію, бо по логіці в повідомленнях вони і мали бути
@Kievsoad , Шукай не в налаштування телефону, а в налаштуваннях аппки, що, за замовчуванням, для смс використовується.

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Сьогодні вранці у кабінеті ЛС помітив, що пропонує мій номер зареєструвати МНПшний на 095. З дати перенесення тобто грудень 2024 номер завжди був ідентифікований. В службі підтримки 5433 сказали, що він ніколи не був ідентифікований, а в магазині сказали, що якийсь-то глюк....

Morino

Користувач
Місто
Львів
Сьогодні вранці у кабінеті ЛС помітив, що пропонує мій номер зареєструвати МНПшний на 095. З дати перенесення тобто грудень 2024 номер завжди був ідентифікований. В службі підтримки 5433 сказали, що він ніколи не був ідентифікований, а в магазині сказали, що якийсь-то глюк....
Переходили через магазин чи самі?

Morino

Користувач
Місто
Львів

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Замітив хто через магазин давно на вільний лайф переходив, то в тих тепер максі по 300грн, пропонує
Ну в мене такого не було. Зараз Гаджет:Безпека бо запасний номер який завжди працює але пропонували Жара Лайт 2022.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Moto G84 5G
Не знаю,чи це глюки,але вся реклама на ютубі не України...(Іспанії, Німеччини, Італії...),домашній інтернет від lifecell(sim_карта у роутері),поясніть що це таке??
P.S поставив карточку КС і пішла наша реклама...!!!

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Не знаю,чи це глюки,але вся реклама на ютубі не України...(Іспанії, Німеччини, Італії...),домашній інтернет від lifecell(sim_карта у роутері),поясніть що це таке??
На телефоні також буває. (Польща) частіше всього.

Місто
Сміла
Теж Лайф інет.(USB модем+роутер). подібного не спостерігав. Яка й проскакує то "рідненька" Користуюсь ПК браузер та FreeTube.
Смартфони (YouTube Vanced)

Місто
Odessa
Привіт, є проблема з Lifecell. Інтернет працює тільки в edge. Пробував іншу 100% робочу сімкарту Lifecell - все теж саме. Усі налаштування перелопатив і робив скидання до заводських. Може хтось стикався?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Andrew Win, а при ручном поиске сети сети 4G показывает? Если да, вручную можно в этих сетях зарегистрироваться? Другие устройства в этой же локации находят сеть 4G от Life? Карты других операторов работают в 4G?

Місто
Odessa
Kritik ,yahoo, Lifecell 4G показує при ручному пошуку. Але коли обираю вручну довго грузе і нічого не відбувається. Також пробував різні способи поставити LTE only - просто 0 паличок.

Із іншими операторами у мене все нормально. В цій же локації в інших з лайфом все ок, а от коли я вставляю будь-яку 100% робочу сімкарту у мене тільки edge.

Morino, dns не допомагає(

Місто
kiev
Kritik ,yahoo, Lifecell 4G показує при ручному пошуку. Але коли обираю вручну довго грузе і нічого не відбувається. Також пробував різні способи поставити LTE only - просто 0 паличок.

Із іншими операторами у мене все нормально. В цій же локації в інших з лайфом все ок, а от коли я вставляю будь-яку 100% робочу сімкарту у мене тільки edge.

Morino, dns не допомагає(
а ваші сімки в іншому телефоні в цьому місці працюють?

Зверху