Глюки lifecell

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
@Kritik ,@yahoo, Lifecell 4G показує при ручному пошуку. Але коли обираю вручну довго грузе і нічого не відбувається. Також пробував різні способи поставити LTE only - просто 0 паличок.
Якщо телефон не реєструється в мережі 4ж, то схоже на те, що проблема з телефоном або з БС.
Можливо, телефон чомусь не підтримує якусь частоту 4ж, на якій працюють телефони у інших користувачів.

До прикладу, в мене по буднях чомусь стали вимикати LTE1800 на найближчій БС Водафон, через це падає швидкість інтернету через поганий сигнал та перевантаженість інших бендів LTE (LTE900/2100).

Місто
м. Кам'янське
Привіт, є проблема з Lifecell. Інтернет працює тільки в edge. Пробував іншу 100% робочу сімкарту Lifecell - все теж саме. Усі налаштування перелопатив і робив скидання до заводських. Може хтось стикався?
Якщо сімкарти інших операторів в телефоні працюють, то проблема не в телефоні. Саме ця базова станція не бачить ці сім-карти. Звертайтесь до оператора.
Цікаво: сім-карти зі стартового пакету, чи передані координатором корпи? Номер на сімкарті не змінювали, по MNP не переходили з цією сімкартою?

Місто
Luck
Завтра має зніматися абонплата по тарифу, ніяких попередніх смс нема, раніше приходило нагадування, але до того як підключив тарифну підписку (сьогодні крайній день по ній). У всіх тепер так?

Місто
Luck
Написав в підтримку, сказали що передадуть спеціалістам, і оце зараз прийшла смс про нагадування 😁 Якщо я не помиляюсь то такі смс приходили за декілька днів)

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
В мене теж тарифна підписка і теж перестало нагадувати. Тільки приходять повідомлення про новий нарахований пакет та кількість, пакетів, що залишились.

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
В мене теж тарифна підписка і теж перестало нагадувати. Тільки приходять повідомлення про новий нарахований пакет та кількість, пакетів, що залишились.
Зацікавився і я чому так...
Котики сказали що це нормально, прийде смс Коли у Вас закінчаться тарифні пакети за послугою Тарифна підписка.
А поки проходять лише смс про нарахування пакетів послуг

Morino

Користувач
Місто
Львів
Citadel уже давно нема смс попередження в тих в кого тарифна підписка, то саме, але в принципі смисл від них, як приходить що нараховано і к-сть пакетів залишків.

Зверху