Місто
Рівне
Жорзя, той у кого є платінум може подарувати його (у того хто дарує спишеться з балансу)
той хто отрима платінум у подарунок не може подарувати його ще комусь, перевірив двома сезонами (роками), бо виявляється що "член клубу" та той хто користується "привилеями статусу" то різні речі.. ((але в правилах про це нікуя!

Місто
Рівне
дякую, але в нас тут вже платіновий "круговорот" з 4 номерів з елементами шиномонтажа)) це смішно, - 40 грн (які ці 3.14дараси ще й приймати не хочуть) за елементарну консультацію з "підтримкой" - Франція натюрліх))

Місто
Хмельницький
Десь читав, але не згадаю вже де. Перечитав декілька сторінок декількох тем, але не знайшов.
Питання наступне - надходить короткий "пропущений" виклик на номер, з якого телефонували на сімку в 4G-роутері нібито від тієї сімки після включення того 4G-роутеру. Не смс "знову в мережі", а саме короткий виклик в 1 сек.
Як позбутися?
А то ж будуть знов передзвонювати і знов отримувати "пропущені" виклики.

П.С. ніби то якась послуга "передзвонити"? Як її позбутися дистанційно? Сімка в роутері.

Останнє редагування:
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Я в Україні в мережі lifecell телефоную також абоненту lifecell але він у роумінгу Румунії.
І ситуація - просто скидається виклик і все, або секунди йдуть а нічого не чути (по тарифу хвилин дуже багато)
Таке доречі буває коли дзвониш по Україні з лайфу на лайф але набагато менше таких випадків

Місто
Одесса
Переніс номер лайф з кнопкового телефону на фізичну сім з підтримкою 4G, але коли вставив у смартфон нову сім то у діспетчері сім карт у смартфоні показує не мій перенесений номер а нової сім карти, хоча усе робить і з моім перенесеним номером усе гаразд. Писав у підтримку два рази. Ніякого толку так від них і не добився. Намагався дзвонити до живого оператора, це той ще квест. Може тут хтось підкаже, що можна зробити щоб коректно відображався номер сім у діспетчері сім карт. Доречи, вставляв цю нову сім карту у другий смартфон і таж сама сітуація.

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
у діспетчері сім карт у смартфоні показує не мій перенесений номер а нової сім карти...
що можна зробити щоб коректно відображався номер сім у діспетчері сім карт?
Прописать номер ручками.

Місто
Одесса
у діспетчері сім карт у смартфоні показує не мій перенесений номер а нової сім карти...
що можна зробити щоб коректно відображався номер сім у діспетчері сім карт?
Прописать номер ручками.
прописував,але номер всерівно відображается не мій. я так розумію що новий номер на сім карти не змінився на мій при перенесенні.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
що новий номер на сім карти не змінився на мій при перенесенні.
А він і не повинен був змінитися онлайн. Підозрюю що змінити номер прошитий на фабриці в сучасну сімку Лайфа взагалі неможливо. Отут є спеціальна тема про це

Місто
Одесса
що новий номер на сім карти не змінився на мій при перенесенні.
А він і не повинен був змінитися онлайн. Підозрюю що змінити номер прошитий на фабриці в сучасну сімку Лайфа взагалі неможливо. Отут є спеціальна тема про це
вдалося змінити номер сім карти за допомогою iPhone. Дякую усім за допомогу. Особливо ГлавБухАрик.

Зверху