Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Хіба глюк - це не збій в роботі внаслідок діяльності або бездіяльності обслуговуючого персоналу?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Хіба глюк - це не збій в роботі внаслідок діяльності або бездіяльності обслуговуючого персоналу?
Глюк - це глюк. А аварія - це не глюк. Коли п"яний тракторист порвав кабель - це не глюк, і не провина компанії.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Ніт! ©
"Глюк" є ератив, похідний від "галюцинація", тобто незрозуміле явище без об'єктивних підстав, такий собі розлад сприйняття. Ну, скажімо, глюк білінґу, залипання дата-сесії тощо.
А як вежа впала від негоди – хулі тут незрозумілого? ))

Місто
-
Вперше радий "глюкам" ВФ. У мене тариф Unlim 3G, за 60 грн. Вже другий день мене радує такий "глюк" ВФ - не "ріжуть" шв. інету після 3000 мб. Я дивився вчора лише IPTV (година перегляду каналу в FHD - 1980х1080 "зїдає" 3000 мб) і "з'їв" 17 ГБ. Сьогодні Netflix (показував з розширенням 2160, і бітрейтом 15.6 - 20 мбіт/с, що дорівнювало справжній швидкості 3Ґ зі смартфону) вже встиг "зжерти" 19 гб (година перегляду Netflix в розширенні 2160 "з'їдає" 6 гб). І це при швидкості 3G лише від 17 до 21 мбіт/с. Смартфон не вимикався, відповідно мабуть і інтернет-сесія не завершувалась. IPTV і Netflix дивився на тв, через точку Wifi, створену на ПК (з фіксом TTL) в Connectify. Тобто інет зі смарфона йде до пк (там є фікс ttl), а з пк через Connectify до ТВ. Якщо і завтра-післязавтра не буде шейпу після 3 ГБ, то за місяць к-сть використаних мб треба рахувати терабайтами - Netflix ненажера, він за один вечір може зжерти навіть 100 ГБ, звичайно якщо є інет 4Г, та ще й зі швидкістю 50-70 мбіт/с). Я смартфон не буду вимикати - подивлюсь коли ВФ здогадається ввімкнути шейп, або може "забуде" про мене. Такі "глюки" ВФ я вже не раз "ловив", але щоб вони тривали вже другий день - з цим я ще не зіштовхувався. Сподіваюсь, що ВФ про мене "забуде", принаймні до кінця місяця. Бажаю, щоб їхні обладнання/лічильники і далі "висли" - не "різали" шв. інету після 3Гб як найдовше. А я постараюсь не вимикати смартфон, щоб не завершити інет-сесію, і не скачувати "важкі" торренти, інакше все ж таки вф може мене "помітити" - тим більше якщо мій трафік буде рахуватись терабайтами. Шкода що в мене не ловить 4Ґ - я б за ці два дні "глюків" вже б скачав півтерабайта.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
я постараюсь не вимикати смартфон, щоб не завершити інет-сесію,
я б за ці два дні "глюків" вже б скачав півтерабайта.
Именно таких абонентов, здесь на форуме и принято называть "свинорыл" :D
И именно из-за них и придумывают наши ОпСоСы, все эти шейпы.

Місто
-
Именно таких абонентов, здесь на форуме и принято называть "свинорыл" :D
И именно из-за них и придумывают наши ОпСоСы, все эти шейпы.
Тебе що, жаба давить, що хтось за 60 грн може качати по 50-60 гб/день, та ще й через фіксацію TTL? Вже третій день , а шейпу після 3 Гб в Unlim 3G немає. Колись (5 років тому) у мене був тариф Energy за 30 грн, в тарифі було 30хв/день всередині мережі. І тоді в МТСі стався інший глюк - у мене був безліміт всередині мережі. Поповнював рівно на 30 грн.(вартість тарифу) , після зняття абонплати на рахунку було 0.0 грн. Так тривало близько 7 місяців, поки мені не набрид автовідповідач при здійснені дзвінків. Як тільки я через 7 міс. поповнив рахунок на 100 грн. бісів МТС отямився і ввімкнув звичні 30 хв/день, і безліміт "вивітрився". Потім я себе довго картав, що поповнив рахунок на 100 грн.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Тебе що, жаба давить, що хтось за 60 грн
Откуда такой ценник ? Насколько знаю, в анлим 3G - такового небыло никода... :cool:
А насчет "жабы"... действительно завидую восприятию данной халявы - будто джекпот рванули... :D

Добавлено через 3 минуты
Именно таких абонентов, здесь на форуме и принято называть "свинорыл"
Ненадо путать почетное (вернее - зачетное) "свинорыл" - с банальным багом опсоса... :D

Останнє редагування:
Місто
-
Джек-пот "баг" в Unlim 3G (за 75 грн., так як я підключив знижку, тому 60 грн) продовжує діяти вже 5 день - в середньому вечірній перегляд iptv і netflix "зжирають" по 40-35 Ґб. Я вже думав, підключати контрактний Red XL за 250 грн саме через інет без шейпу, а тут такий "подарунок" від ВФ за 75 грн. За час дії цього багу за 5 днів я використав 300 Ґб. Думаю, що 1Тб +/28 днів. за 75 грн. жоден з операторів України ніколи не запропонує. Може ще комусь пощастить зловити подібний баг в тарифі Unlim 3G? Єдина умова використання цього "багу" ВФ - не доводити свій смартфон до вимкнення, чи виймати сімку, інакше ВФ отямиться і ввімкне звичний шейп після 3000 мб. Сподіваюсь цей баг ВФ триватиме місяцями, допоки Unlim 3G ВФ не скасує.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Джек-пот "баг" в Unlim 3G (за 75 грн., так як я підключив знижку, тому 60 грн) продовжує діяти вже 5 день - в середньому вечірній перегляд iptv і netflix "зжирають" по 40-35 Ґб. Я вже думав, підключати контрактний Red XL за 250 грн саме через інет без шейпу, а тут такий "подарунок" від ВФ за 75 грн. За час дії цього багу за 5 днів я використав 300 Ґб. Думаю, що 1Тб +/28 днів. за 75 грн. жоден з операторів України ніколи не запропонує. Може ще комусь пощастить зловити подібний баг в тарифі Unlim 3G? Єдина умова використання цього "багу" ВФ - не доводити свій смартфон до вимкнення, чи виймати сімку, інакше ВФ отямиться і ввімкне звичний шейп після 3000 мб. Сподіваюсь цей баг ВФ триватиме місяцями, допоки Unlim 3G ВФ не скасує.
Пора вже подумати про роздачу цього інтернету й на сусідів (ну, там, репітер, клієнт точки доступу-локалка, тощо). А шо? Гулять - так гулять.:D

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Думаю, що 1Тб +/28 днів. за 75 грн. жоден з операторів України ніколи не запропонує.
На корпе КС, сейчас такое доступно официально, при определенных обстоятельствах. И не 28 дней, а полный месяц.

Місто
-
На корпе КС, сейчас такое доступно официально, при определенных обстоятельствах. И не 28 дней, а полный месяц.
Навряд чи таке доступно в КС за 75 грн/міс. А копр КС зі справді "безлімітним" інетом, а не зі шейпом 1.2 мбіт/с після 6гб стартує від 275 грн/міс. Хоча і в КС можливі такі "глюки" - в ВФ я декілька разів їх "ловив", проте тоді або смартфон розряджався, або вмикали шейп після 10 гб. Завдяки багу ВФ я дізнався, що моя крайня межа при швидкості 3Ґ 15-20 мбіт/с - максимум 60 Ґб/день. Це якщо дивитись iptv в FHD, netflix в 4k, і скачати через торренти якусь гру.

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
takeshi, ошибаешься ;) Я ж не просто так на корпе сижу от нефиг делать.
Если интересно, пиши в ЛС

Місто
-
takeshi, ошибаешься ;) Я ж не просто так на корпе сижу от нефиг делать.
Если интересно, пиши в ЛС
Я кажу, що контрактний "Київстар 4G Ultra" стартує від 275 грн/міс. Хіба що у вас він архівний, наприклад 2011-2012 років, тому й дешевший.

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Хіба що у вас він архівний, наприклад 2011-2012 років, тому й дешевший.
Архивных нет. Всех принудительно перевели на актуальную линейку. Читайте новости.

Ладно, прекращаем оффтоп, тема не про КС.

Зверху