Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Місто
Киев
Кто-то замечал у себя такую ситуацию? Идет звонок, снимаю трубку, начиная говорить с тем, кто звонит. При этом вижу, что идет еще один параллельный звонок, от того же абонента. Как только вторая попытка вызова прекращается, завершается и первый звонок, приходится перезванивать. Замечено в Киеве, при приеме звонков от разных абонентов, было такое раз 20 уже. Проблема в телефоне или в работе сети ?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В одному телефоні 2 сімки Водафон.
Одна вхідні дзвіки з Київстар показує без коду країни +380, лише у форматі 067...
З інших операторів - в міжнародному форматі.
На іншій сімці все добре. Що це за новий прикол?

Місто
Dnipro
Одна вхідні дзвіки з Київстар показує без коду країни +380, лише у форматі 067...
Або оновлення, або перезавантаження телефону допоможе. Це глюк телефону.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Яке оновлення? Телефон Samsung S8. Після перевантаження спочатку відображає з кодом. Після того, як спробував підключитися до LTE, знову відображає без кода.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
При спробі подзвонити з Водафона сьогодні був якийсь свист-шипіння у слухавці коли трубку взяли на тому кінці, наче старий радіоприймач шипить-свистить. Передзвон не допомагає. І хоч я був у лікарні в той час, варто було лише передзвонити з Київстара в тому ж місці з того ж смартфона - одразу дзвінок нормально пройшов.

Місто
Киев
помітив таке саме явище, але мені дзвонили з номера "050". Тільки на водафоні такий "глюк", тому не думаю що це справа в телефоні

Місто
PL/Киев
Телефон
Nokia 6021
В мене перестала працювати сімка - не реєструється в мережі в роумінгу.
Пак код лежить вдома, при пробі знайти пластик за домогою родичів призводять до скандалу.
Спробував пройти верифікацію через IMEI - не підходить, що цікаво, модель телефону назвали вірно.
Питали IMEI2 від старої нокії коли їх майже не було, а також чи в мене Анроїд чи Айфон.
Номер продовжувався поповненням раз в рік.

Дивна ситуація. Відчуваю себе не власником номера. Раніше пак код не був потрібний - все працювало.
Поповнив рахунок для продовження, далі буде...

Місто
PL/Киев
Телефон
Nokia 6021
Давно симку не вставлял.
Спрашивал, могут ли подтвердить дату активации номера - нет такой возможности.
Номер сим карты - тоже.
Пак код ищут. Он точно есть.
Короче, выганяют со старых звонилок.

Upd. Нашел пук код, єто меня спасло.
Заявку приняли.
в мой вф зашел.
Убедился, что номер мой.
Остальное - решаемо.

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
german, как решил? Меня несколько дней подряд продинамили: заявку составили и не перенесли. Все пуки, даты активации, пооплнения предоставл им. Составляют заявку и ничего.

Я

радіоаматор
Місто
sumy.ua
Телефон
Redmi note 8 pro
частина України має проблеми з Водафоном

Місто
Запоріжжя
Не можу подзвонити з номера Водафона: Не удаётся подключиться. Але номер приймає дзвінки.

Місто
Київ
@Intelcore, не перепрошуємо,
а от Водафон перепрошує.

останнiй пост в офiцiйному телеграмi радить користуватися месенджерами
Шановні клієнти, зараз є тимчасові обмеження щодо дзвінків та SMS в нашій мережі. Фахівці вже займаються їх вирішенням. У разі необхідності зробити дзвінок, будь ласка, скористайтеся месенджерами. Дуже перепрошуємо за незручності.
iронiчно, що передостаннiй пост (лише 3 години тому), про те, наскiльки потужна мобiльна iнфраструктура та якісний зв’язок

Зверху