Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
У кого ще не працює Vodafone? Полтавська область глухо! Хоча, покриття є.

Місто
Одесса
Не ожидал что у Водафона так сервис просел...
Пополнил ночью счёт через их сайт картой.
В банкинге естественно снялось, но счёт не пополнился, смс нет. Лёг спать, в 8 утра встал, номера заблокированы.
Звоню на 111, операторов нет, звоните позже. В приложении аналогично, закрывает чат.
В начале десятого появился оператор, опять банальные вопросы про снялись ли деньги, а не вернулись ли и так далее.
Сошлись что я должен написать (так как позвонить не могу, заблокировали, а разблокировать они ну конечно же никак не могут) В Розеткапэй и узнать, на тот ли номер оплатил или не прошло.
Написал, пришёл ответ с левым временем, номером и суммой. На уточняющий вопрос, всё же прилали скрины верные, с верным номером, но почему то разбито на 2 суммы, хотя платил одним платежом.
Пишу счастлиыфй опять в чат Водафона, номер мой, платёж прошёл, косяк же у вас, но чат почти час опять молчит, Закечайте, ще трохи, опрацюємо ваше питання за чергою...
Пы.Сы.
Пока вот писал, появился оператор.
И он меня посылает в банк...

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Я їм намагався два місяці тому довести, що у моєму тарифі обмеження по швидкості на Мегого. В підсумку, сам дурний і твоє Мегого.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
В банкинге естественно снялось, но счёт не пополнился, смс нет. Лёг спать, в 8 утра встал, номера заблокированы.
Звоню на 111, операторов нет, звоните позже. В приложении аналогично, закрывает чат.
В начале десятого появился оператор, опять банальные вопросы про снялись ли деньги, а не вернулись ли и так далее.
Сошлись что я должен написать (так как позвонить не могу, заблокировали, а разблокировать они ну конечно же никак не могут) В Розеткапэй и узнать, на тот ли номер оплатил или не прошло.
Написал, пришёл ответ с левым временем, номером и суммой. На уточняющий вопрос, всё же прилали скрины верные, с верным номером, но почему то разбито на 2 суммы, хотя платил одним платежом.
Пишу счастлиыфй опять в чат Водафона, номер мой, платёж прошёл, косяк же у вас, но чат почти час опять молчит, Закечайте, ще трохи, опрацюємо ваше питання за чергою...
Пы.Сы.
Пока вот писал, появился оператор.
И он меня посылает в банк...
Я вже давно забив на поповнення через їх додаток, тепер тільки з карти через банк і пес з тою копійчаною комісією.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Раніше писали, що 1 число місяця важке для облікових систем моб. операторів та систем поповнення через необхідність здійснення багатьох облікових процедур.
І тому була рекомендація поповнювати рахунок іншого числа, щоб уникнути проблем як в тебе

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
А ВФ часом 3Ж не випилює потроху у великих містах? Покриття добре, але кілька тижнів дуже погана швидкість модема.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power
А ВФ часом 3Ж не випилює потроху у великих містах? Покриття добре, але кілька тижнів дуже погана швидкість модема.
Наче всі, потроху, виводять з експлуатації UMTS. Можливо не всюди, але не без цього.

Місто
Кировоград
Народ, а підкажіть будь-ласка. Десь в середині 00-х був інцидент, що (якщо я не помиляюсь) на Дніпропетровщині копали траншею і екскаватор перебив магістральну лінію мобільного оператора. Зараз вже не пам'ятаю точно чи UMC, чи Київстар. І половина України не мала зв'язку пару днів - мережу "ловило", але дзвінки не проходили. Намагався нагуглити новину і нічого не бачу. Може хтось ще пам'ятає, чи посилання потрібне має?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Я вже давно забив на поповнення через їх додаток, тепер тільки з карти через банк і пес з тою копійчаною комісією.
У більшості банків поповнення без комісії
Прихват бере комісію.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
У більшості банків поповнення без комісії
Прихват бере комісію.
Моно, ізі, абанк, райфайзен, пумб, novapay, Банк власний рахунок не беруть.

Зверху