Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua
Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Разобрался с этой блокировкой. Водафон, по умолчанию, использует ФСБшные DNS сервера. Вот они и блокируют. У меня тогда открылся потому что DNS сервера были прописаны гугловские.Не, нифига не пофиксили. Рано я обрадовался. Я просто не заметил, как телефон переключился на вайфай))
а какие у фсб днс?Водафон, по умолчанию, использует ФСБшные DNS сервера.
Те, которые они могут контролировать. Я айпишники Водафоновских днс не смотрел.а какие у фсб днс?
Водафон, по умолчанию, использует ФСБшные DNS сервера. Вот они и блокируют. У меня тогда открылся потому что DNS сервера были прописаны гугловские.
А де теща взяла цю сімку? Може, це із тих стартових, що агенти на зупинках роздавали, приповідаючи різні прєлєсті? Знаю, так колись багато народу на контракт потрапило.вчора у тещі відмічали НР. ну і слово за слово, виявилось що в неї якийсь пакет за 40 грн в місяця. кажу що за діла? давайте я зараз перекину вас на лайт+ передоплата за 20 грн в місяць і всі діла. тим паче набирає лише на мтс. став переводити - якісь помилки мережі. набрав оператора кажу що за справи? так ви набираєте перехід для передоплати, а у вас контракт кажу який контракт, коли людині 75 років і я переконаний на 200% що вона нікуди не ходила і нічого не перепідключала/підписувала.. я нічого не знаю.. кажу який тариф на номері? смартфон 3ж на кнопочному двухсімному самсунзі. пенсіонера. смартфон 3ж короче не став я вже за столом там розбиратись шо до чого.. от тепер міркую як з нього зпетляти
Та, пам"ятаю, там на вулиці, "на коліні" щось спочатку заповнювали, а потім, обіцяючи якісь дуже гарні пряніки, слізно просили зайти з паспортом (просто "для формальності") по такій-то адресі. І люди, йшли за тими пряніками, і самі не знали, що підписались в кабалу. Особисто знаю 3-х пенсіонерів, які так потрапили на контракт, які потім мені вперто доказували, що у них нема ніякого контракту з МТС, лише є одна дивна незручність: постійно чомусь треба поповнювати рахунок, незважаючи на те, що вони дуже мало дзвонять.)))raptor, як без надання особистих данних та без підписання паперових договорів???
Чи це як у казочці - передоплата МТС о 12-00 перетворюється на контракт? Прям Попелюшка від ватафону ��
Та ну! Фігня якась. Контракти ні звідки не беруться, бо, як мінімум, треба папірець підписати, дані паспорта надати і тд.так ви набираєте перехід для передоплати, а у вас контракт
Ну так а хто їм винен, що вони не читали, що саме підписували? А якби на тих папірцях було написано, що вони хату на лівих людей переписують? Хай бабці/дідки читають самі або хай внуків перепитуютьІ люди, йшли за тими пряніками, і самі не знали, що підписались в кабалу
Я їм те саме питання задавав... Та, зрештою, це їхні проблеми. Але, суть в тому, що їх там так обробили, що вони ні сном ні духом не відають, що вони у МТС на контракті.Ну так а хто їм винен, що вони не читали, що саме підписували?
Что такое 1/3->#?Na Vashem schete 51.84 grn.
Tarif 'MTS bez obyazatel'stv'.
Nomer
1/3->#
Показано 1 сообщение из 3. Чтобы просмотреть дальше - нажмите # и ОК.Что такое 1/3->#?