Ну як це у Великому цирку не має бути такого? Ще, скажіть, і Феррарі без клоунів?не має бути такого
Ну як це у Великому цирку не має бути такого? Ще, скажіть, і Феррарі без клоунів?не має бути такого
Якщо гонка в Монако завжди була не нудна, а видовищна, то навіщо підвищувати видовищність двома обов'язковими піт-стопами?Всесвітня рада з автоспорту FIA розглянула та затвердила пропозицію щодо збільшення кількості обов'язкових піт-стопів на Гран-прі Монако з метою підвищення видовищності гонки.
Починаючи з цього сезону, гонщики будуть зобов'язані здійснити два піт-стопи під час гонки в Монако, використовуючи три різні комплекти шин двох різних складів. Цікаво, що ця вимога стосується також і дощових гонок.
Розширити шляхом знесення міських будівель?розширити трасу в Монако
Я не писав про знесення міських будівель.Розширити шляхом знесення міських будівель?
swaart, я поставив конкретне запитання: якщо гонка в Монако завжди була не нудна, а видовищна, то навіщо підвищувати видовищність двома обов'язковими піт-стопами, як зробила Всесвітня рада з автоспорту FIA?Всесвітня рада з автоспорту FIA розглянула та затвердила пропозицію щодо збільшення кількості обов'язкових піт-стопів на Гран-прі Монако з метою підвищення видовищності гонки.
Це додає гонці престижності. Та й видовищність по ТБ і вживу на трибунах - різні речі.хто де проживає, які знаменитості відвідують гонку. Видовищності самій гонці це не додає.
Це не зовсім коректне формулювання. Більшість гонщиків мають податкове резидентво Монако. Саме проживають там (як основне місце проживання) і розглядають гонку як домашню - одиниці.Ще варто вказати, що більшість гонщиків Формули проживають саме в Монако і розглядають її як домашню. Це теж має свою вагу.
Добре, що ви їх всіх опитали.Це не зовсім коректне формулювання. Більшість гонщиків мають податкове резидентво Монако. Саме проживають там (як основне місце проживання) і розглядають гонку як домашню - одиниці.Ще варто вказати, що більшість гонщиків Формули проживають саме в Монако і розглядають її як домашню. Це теж має свою вагу.
Я не пишиу про престиж гонки. Я - тільки про видовищність.Це додає гонці престижності. Та й видовищність по ТБ і вживу на трибунах - різні речі.
Збільшених шансів на ротацію лідерів, завдяки двом обов'язковим пітстопам, я не побачив.На мою думку це робиться для того, щоб зробити видовищну гонку ще більш видовищною.
Завдяки тим пітстопам суттєво підвищуються шанси на ротацію лідерів по ходу змагання.
Как по мне зрелищность была потеряна когда отменили дозаправки, это касается всех гонок.Обгони - родзинки гонки.
Коли ви останній раз дивились гран прі з дозаправками? Підозрюю що давненько. Я не так давно переглядав сезони 07-08 року і ні разу дозаправки не додають видовищності. Більшість змін позицій відбувається в боксах. Обгонів - кіт наплакав. І голова замість того щоб насолоджуватись перегонами пробує прорахувати "4-д шахи" - у кого скільки піт столів ще буде і хто реально на якому місці. Слава богу що дозаправки заборонилиКак по мне зрелищность была потеряна когда отменили дозаправки, это касается всех гонок.