За яку команду в сезоні 2024 ви вболюваєте?

• Visa Cash App RB F1 Team

Голосів: 0 0.0%
  • BWT Alpine F1 Team

Голосів: 1 10.0%
  • Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team

• Scuderia Ferrari

• MoneyGram Haas F1 Team

• McLaren F1 Team

Голосів: 2 20.0%
  • Mercedes AMG Petronas Formula One Team

• Oracle Red Bull Racing

• Stake F1 Team Kick Sauber

• Williams Racing

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
  • Опитування закрито .
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Початок можуть перенести
У зв'язку з прогнозованими сильними дощами на неділю, 16 березня, під час Гран-прі Австралії 2025 року, ФІА розглядає можливість зміни часу старту гонки. Мета такого рішення – забезпечити проведення повної дистанції перегонів та гарантувати безпеку учасників. Остаточне рішення буде ухвалене ближче до початку гонки, залежно від актуальних погодних умов.

Згідно з поточним розкладом, гонка запланована на 06:00 за київським часом. Проте, через можливі ризики проливного дощу в стилі Бельгії 2021 року, організатори думають про зміщення гонки на раніший час. Відбудеться це чи ні буде ясно блище до вечора, коли прогноз погоди буде прозоріше.

Попередньо планують провести етап близько о 03:00 за київським часом.

Місто
Odesa-Romania
Афигеть, когда то смотрел ф1. Давным давно.
А сейчас смотрю - ферстапен чемпион мира последние 4 года 😁 кто бы мог подумать такое много лет назад

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А сейчас смотрю - ферстапен чемпион мира последние 4 года 😁 кто бы мог подумать такое много лет назад
То нічого дивного що новий чемпіон з'явився за багато років.
Веселіше те, що Алонсо досі ганяється, при тому що 7 з 20 пілотів ще не народилися, коли він почав кар'єру, при чому 2 з цих 7 народились вже після того як він став чемпіоном світу.

Місто
Odesa-Romania
webivan, я не думал что им будет ферстапен
Я чуть ещё помню когда он только пришел в ф1
Не думал что он будет четырехразовым
Дааааа, дедушка Алонсо 😁
Да и хемилтон тоже ещё в седле
Из списка кажется только эти двое пенсов остались )
Я мельком посмотрел составы команд

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
stas_k, та зараз то як раз все в порядку.
добре що ти ще 4 роки тому не зазирнув. там взагалі чемпіонив чорномазий дредастий веган, Жан Тодт був президентом всієї FIA, ганяв москальский гонщик, одна гонка тривала всього три кола, путлер роздавав кубки на рашке, на подіумі пили шампанське прям з черевика, а Алонсо навіть не гоняв один із сезонів!

Місто
Odesa-Romania
T.Visc, а что значит гонка на три круга ?
Чернозем это Хэм ? 😁
Ну так он был когда я ещё смотрел )

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Из списка кажется только эти двое пенсов остались )
Халк - теж ветеран, я б сказав
Post automatically merged:

T.Visc, а что значит гонка на три круга ?
Дощик сильно поливає, гонщики очкують кататись, тому 3 кола за сейфті каром і фініта-ля-комедія.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
stas_k якщо люта злива, то нахіба робити цирк із 3 колами за сейфті каром?(знаю що для того щоб гонка відбулась формально і організаторам не довелось бабло повертати, але усе одно - фе)
Ну он фінал сезону у 1976 де вирішувалась доля чемпіонства теж пройшов під лютою зливою. Сучасна формула один, як на мене, зовіс ніжною стала. Щойно полило достатньо щоб вдягти гуму для сильного дощу, так до гадалки не ходи - гонку зупинять червоним прапором. Нахіба піреллі ту гуму тягає на гонки незрозуміло.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Хоч були сефіті кари, але гонка мені сподобалась, полюбляю дощ на гонці, все не передбачуване. Норріс гарно пройшов.

Місто
Львів
зараз наживо студія коментаторів
Дивлюся по польському Eleven Sports 1 в 4k з IPTV acestream,
Як на мене, студія там цікавіша за сетантівську. Про якість картинки взагалі мовчу. Незважаючи на невеликий бітрейт в районі 12 Mb/s, 3840х2160p в h265 не зрівняти з FHD.

Місто
Львів
Безбарвна гонка в Китаї. Єдиний видовищний момент - обгін Ферстапеном Леклерка на 54-му колі.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Абсолютно нудотна. Ну можна сказати про непогану роботу стратегів щодо пітстопі, особливо Ferrari, що трохи дивно. Але то таке собі видовище.

Зверху