За яку команду в сезоні 2024 ви вболюваєте?

• Visa Cash App RB F1 Team

Голосів: 0 0.0%
  • BWT Alpine F1 Team

Голосів: 1 10.0%
  • Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team

• Scuderia Ferrari

• MoneyGram Haas F1 Team

• McLaren F1 Team

Голосів: 2 20.0%
  • Mercedes AMG Petronas Formula One Team

• Oracle Red Bull Racing

• Stake F1 Team Kick Sauber

• Williams Racing

• 12121

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Дивуюся як хтось здатен не вболівати за нього.
Я не вболіваю за Піастрі. І хочу, щоб переможець у загальному заліку визначився в останній гонці сезону. Відрив 16 очок першого від другого місця невеликий. Ще все найцікавіше цього сезону Формули 1 попереду.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Між першим та другим місцем у загальному заліку – дев'ять очок. Сподіваюся, що переможець Формули 1 у загальному заліку визначиться в останній гонці сезону на трасі, а не в кабінетах Макларен. І не буде сказано: "Ландо, ти маєш пропустити Оскара на користь команди". Так не цікаво.
Вболівати за Норріса чи Піастрі не буду. Хочу інтриги до останньої гонки.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Вболівати за Норріса чи Піастрі не буду.
Я вболіваю саме за команду МакЛарен, тому мені абсолютно все одно, хто саме з цих двох стане чемпіоном! А команда вже майже тітул тримає у руках! Я не знаю, що може статись, щоб МакЛарен не отримав Кубок Конструкторів...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Доречі... Хто дивився кваліфікацію? Бачили там приємне?

17.Azerbaijan.Qualification.720p[(172448)2025-09-23-14-04-54].JPG

Вкладення

• 17.Azerbaijan.Qualification.720p[(172421)2025-09-23-14-05-23].JPG
    17.Azerbaijan.Qualification.720p[(172421)2025-09-23-14-05-23].JPG
    124.2 КБ · Перегляди: 9

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Та ще у червні. Тоді ж обговорили.
Нормальний літній блокбастер, якщо не чекати від нього drive to survive, то взагалі непогано.

Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Mi 9T Pro
Андрюх@dp.ua, Я так зрозумів, що кіно більше розраховано на людей далеких від перегонів. Для фанатів, якась занадто проста подача (дуже розжовують) сюжету. Але знято гарно.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А хтось вже дивився цей нашумілий фільм "F-1" з Бредом Піттом? Які думки? Особисто у мене розчарування просто зашкалює :(
Мені трейлеру вистачило, щоб зрозуміти що це одноразовий фільм з красивою історією і картинкою, яка має 0 спільного з реальністю.

Класний фільм про формулу - "Гонка", яка розповідає про протистояння Нікі Лауди і Джеймса Ханта.
Про перегони, але не формулу - "Форд проти Ферарі".

Чесно - не розумію нащо було ото знімати, стільки крутих реальних історій у Ф1 за 75 років, що їх екранізація була би набагато бомбічнішою.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
одноразовий фільм з красивою історією і картинкою
Так, навіть, і того немає. Тупо заїзжений сюжет про допомогу досвідченого починаючему, взагалі ні про що! Цей фільм розчарування року для мене! Стільки навколо нього було галасу, а вийшов пшик

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Дивився винятково через реальні зйомки, які проходили під час реальних ГП протягом сезону. Як давній фанат формули-1 погоджуюсь, що сюжет цілком голлівудський та дещо нереальний, штампів достатньо. Але якщо абстрагуватися від усього цього, то фільм цілком пристойний, одноразова спортивна драма.

Місто
Львів
Дивився "у фоновому режимі" протягом кількох днів із перервами.
Мотивацією додивитися була цікавість, що ж вони там ще такого дурного покажуть, чого в реальних гонках немає?:D

Плюс десятиліттями незмінно приємна оку постать Бреда Пітта🙂

Місто
Харьков
Я не понимаю, чего вы прицепились к художественному фильму. Это же не документальный фильм, чтоб показывать именно так как оно было. Как придумалось сценаристу и режисеру - так и сняли. И фильм отображает их виденье, а не реальность.

Хотите достоверности - ну смотрите нетфликсовский сериал "Formula 1. Драйв выживания" https://www.netflix.com/ua/title/80204890 - там ничего не придумано. И снято так, что интересно смотреть.

Останнє редагування:
Зверху