Громадянство України: набуття, прийняття, поновлення тощо

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Знову не дали:

• Angry
Реакції: lite

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Що там у німців:
«Мы снова изменим закон о гражданстве. Так называемая турбонатурализация по истечении трех лет больше не будет проводиться», — заявил на пресс-конференции Фридрих Мерц, который, как ожидается, будет избран канцлером Германии 7 мая.
Мерц также пообещал «в значительной степени покончить с нелегальной миграцией» путем введения погранконтроля и проведения кампании по репатриации тех, кто находится в Германии без легального статуса. DW отмечает, что Германия может начать более активно высылать мигрантов и расширить список стран, граждане которых больше не смогут претендовать на убежище. Мерц заявил, что отказов в убежище тоже будет больше.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Хто знайде список країн ухвалений Кабміном про подвійне громадянство тому дяка. Знайомі запитують бо у іноземця що служить для ЗСУ з громадянкою України дитина.
Справочно. Оскільки я уже 35, а мова ніколи не була бар'єром то імміграцію кудись ЧЕРЕЗ шлюб ніколи для себе не робив і не планую. Мені просто нервів не вистачить щоб мені тикали словами у очі що терпи бо тобі ж більше треба чим мені. Ремарка по темі. Флейм не розводжу.

Місто
Київ
Так розумію, це щоб податки збирати з своїх громадян та організовувати "правильні" підсумки голосування на виборах. Багато з тих, хто виїхав давно і отримав інше громадянство, подали заяви про вихід з українського. Ці заяви багато років лежать без руху, і далі буде без руху? Більшість країн, які є Королівствами, вимагають розпочати процедуру виходу з українського громадянства при отримані свого.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
щось там прийняли:
Коротко про законотворчий процес.
12.12.2019​
Визначено Президентом як невідкладний На розглядіНе влучив
01.12.2021​
22.01.2024​
07.08.2024​
Визначено Президентом як невідкладний ПрийнятоПотопив!

• Haha
Реакції: lite
Зверху