Громадянство України: набуття, прийняття, поновлення тощо

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
ГлавБухарик, дякую, це суттєво змінює суть ініціативи. Тобто, під пам'ятну дату щось гучно анонсувати, і на тому все. А є посилання на 2 попередніх проєкти?
 
  • Like
Реакції: idea

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv

Мені оце більш всього подобається - і всі на розгляді, законотворчий процес аж курить.
12.12.2019​
Визначено Президентом як невідкладний
01.12.2021​
Визначено Президентом як невідкладний
22.01.2024​
Визначено Президентом як невідкладний
 

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv
Якщо хто не зрозумів попередньої хохми - є так невелика книжечка, де написано
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 93.
Право законодавчої ініціативи у Верховній Раді України належить Президентові України, народним депутатам України та Кабінету Міністрів України.
Законопроекти, визначені Президентом України як невідкладні, розглядаються Верховною Радою України позачергово.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Що там у німців:
Бундестаг більшістю голосів у п'ятницю, 19 січня, схвалив у другому - завершальному - читанні закон, який істотно змінює умови надання громадянства Німеччини і є одним із ключових для нині правлячої у ФРН коаліції соціал-демократів, Зелених і лібералів.
Якщо коротко, то сенс закону полягає в тому, щоб помітно скоротити і спростити шлях до отримання німецького паспорта: вимоги до кандидатів спрощуються, допускається наявність двох і більше громадянств. Тепер для того, щоб новий закон набув чинності, його має схвалити Бундесрат - орган, що представляє федеральні землі, - і підписати президент ФРН.
 
Реєстрація
13.05.23
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
debugger, сюрреализм: в 30-40е годы силой отправляли на тяжёлую работу в Германию, которая проиграла. А теперь спустя десятилетия люди сами хотят ехать туда, в уже демократическую страну, и, самое интересное, местная власть не против, а даже "за". Второе гражданство - не помеха. Но проблема в том, что по удалёнке паспорт Германии не получишь. А вот кто уехал из Украины, [если не все, то большинство точно], останутся там навсегда. Тем более создаются благоприятные условия для этого. Пока война в Украине, разруха, спад экономики и тотальная коррупция, сомневаюсь, что кто-то захочет получить наше гражданство и тем более приехать сейчас сюда жить.
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Хм, цікаво-цікаво, виглядає як спроба розмити (консервативний? електорат) корінних німців тими, хто вже має ПМЖ, але не є громадянином і тому немає права голосу
 
Реєстрація
13.05.23
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
yahoo, вы слишком глобально и далекоглядно смотрите, может это решение было специально принято, чтобы успокоить общественность из-за последних скандалов связанных с миграционной политикой в Германии(?) Главное, чтобы этой возможностью воспользовались порядочные люди, желающие честно трудиться, а не те, кто может нести угрозу Европе. P.S. Мир удивителен. Проигравшая Германия по факту выиграла: объединилась, стала демократичной, успешной и экономически развитой страной, а "победившая" преемница СССР стала нищенской страной, фашистским государством с диктатурой и возможностью расколоться на части. Вот это понимаю, стратегия!
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Юля Юріна народилася на Кубані, проте у 2012 році переїхала в Україну та вступила до Київського національного університету культури і мистецтв. Вся її діяльність була пов'язана з українським фольклором. Завдяки участі в проєкті «Голос країни» вони об'єдналися з музикантом Стасом Корольовим та створили гурт YUKO, де поєднали електронну музику та фольклор.
У сториз, опублікованих 22 січня, Юля розповіла, що через рік у неї закінчується термін дії російських документів, які вона не зможе поновити: «В рашці мене посадять за всю мою діяльність та висловлювання, що робити, коли скінчиться строк дії посвідки на постійне проживання? Як мені працювати далі, якщо юридично моя посвідка вже не рахується як документ?».
 

RifleR

👻👻👻
Реєстрація
14.03.09
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
может это решение было специально принято, чтобы успокоить общественность из-за последних скандалов связанных с миграционной политикой в Германии
дане рішення було заплановане ще в 2021 році. Це так, до відома конспірологам.
 
  • Haha
Реакції: idea
Зверху