Стверджувати про недолугість представників інших націй - це загальносвітовий тренд.Про недолугість людей західного світу придумав комік Задорнів. Але так як недолугі насправді пострадянські люди, то вони це сприйняли за щиру правду.
Porohobot detected!Це частина гумору, але він трохи глибше
Добавлено через 12 минут
Про недолугість людей західного світу придумав комік Задорнів. Але так як недолугі насправді пострадянські люди, то вони це сприйняли за щиру правду.
А знаєте хто ще сприйняв іншого коміка за щиру правду?
(іǹнїɐdʞʎ)
Це брудна робота, але хтось мусить її робитиНу от мені цікаво. Я запитав, "навіщо зіштовхуватися з тупими". А моє запитання видалили. Чому?
скорiше загальноосвiтнийСтверджувати про недолугість представників інших націй - це загальносвітовий тренд.
Скорее нашел нишу. Так же и Петросян, пошарил в инете по сайтам с анекдотами - есть контент для очередного "выступления".Тішив комплекси
Это сейчас так просто - пошарил в Интернете, а раньше на отложенные деньги купил карточку Dial-up, переписал анекдоты , зачитал, получил гонорар, отложил часть на новую карточку...Скорее нашел нишу. Так же и Петросян, пошарил в инете по сайтам с анекдотами - есть контент для очередного "выступления".
Olexa, не чіпляйся до слів, добре?Ну, еее... Зіткнутися, буває, доводиться. А навіщо зіштовхуватися?
Ні, шкода, не добре. Зле.Olexa, не чіпляйся до слів, добре?
Поясніть,будь ласка,що це?"сер Підлога МакКартні".
Пол Маккартні - співак.Поясніть,будь ласка,що це?
А до чого Підлога?Пол Маккартні - співак.
Знущаєтеся?А до чого Підлога?
Точно? Наполягатиме пан? Може, парі укладемо?Правильно зтикАтися, бо стИкатися - то з урологiï, або вiд Петросяна.