Гумор

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
«Батько наш — Бандера, Україна — мати!»

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Не поспішайте викидати бананову шкірку. Поріжте її гострим ножем на довгі тонкі смужки. Смужки акуратно розкладіть на газеті і дві години потримайте на сонці. Після цього накрийте марлею, заберіть у темне прохолодне місце та залиште там на три-чотири дні. Висохлі смужки перекрутіть через м'ясорубку. Потім перетріть все в макітрі до стану дрібного однорідного порошку. У такому вигляді шкірка не займе багато місця у вашому відрі для сміття.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
"Вторжение в Украину застало Россию врасплох".
* * *
Якщо я буду щоразу по тривозі бігати в погріб, то до літа в мене вино закінчиться.
* * *
Станом на сьогодні Степана Бандеру знайшли більш ніж 14000 окупантів.
* * *
Российские супермаркеты выложили букву Z из пустых прилавков.
* * *
Если на Айфоне установить в качестве языка меню русский, пропадает функция «режим полёта».
* * *
Военная мощь России, экономическая мощь России, а также все остальные мощи России будут выставлены в Успенском соборе Кремля.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Теперь Nihua:
- Найбільший китайський виробник професійної техніки та електроніки (камери відеоспостереження тощо) компанія Dahua повідомив російських партнерів, що з 24 березня припиняються всі поставки на росію. Все, що до 24 березня не буде продано покупцям у росії та залишиться на складах у росії, Dahua забере назад.
©

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
mentor, может, НШ — украинский диверсант, судя по фамилии, и всем такое написал?

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Оголошення на паркані. Куплю 2-3 полонених москалів для роботи на городі у весінньо-осінній період .

Яким вже треба буде ідіотом, щоб тебе одночасно засудили і Папа Римський, і таліби

Російські війська спантеличені - їм обіцяли квіти, але не уточнили, що на могилу.

**
- Як українці називають російський спецназ?
- «Котлета по-київські».

Москалі помирають тут на годину раніше, ніж вдома… Дивись. Він о12:00 виїхав і тут об 11:40 загинув. Прямий портал в пекло.

Країна, на гербі в якої курка, ніколи не переможе країну, на гербі в якої - виделка.

Новий пароль українця:
«Я сиділа у крамниці, у своїй новій спідниці, їла стиглі полуниці, їх мокала в цукорницю, що купила у крамниці біля Укрзалізниці. Потім взяла паляницю, і чорницю, і суницю, перекинула рушницю й надіслала блискавицю прямо ворогові в пицю».
**

У полоненого мокшанина наші запитали: «хочеш питки?». Помер від страху. Мова таки має значення!!!

Названа основна причина втрат у російській армії – це вигорання на роботі.

**
- Доктор, у мене комплекс Наполеона.
- З чого ви взяли?
- Дуже хочу Москву спалити!

**
Привезли в росію тіло солдата. Родичі цікавляться, чому помер, відповідають, що від короновірусу, а чому без голови? Новий ірпінський штам…

Українці почали давати хабарі за вступ до тероборони.

Київ прийняв два Майдани, два фінали Євробачення, один фінал Ліги Чемпіонів і має прийняти фінал російської федерації.

А де можна почитати новини про ковід? Хочу трохи розлабитися.

У московському банку
- Ви доллари прадайотє?
- Нєт, паказиваєм.
- Красівоє...

Лікарка у військкоматі: "Як служити, так усі хворі, а як воювати, то всі здорові…"

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
«Благодаря невероятно успешной внешней политике Путина у нас всегда будут полные холодильники!»
- заявил директор Ростовского морга

Зверху