Нi в якому разi, реальнiсть буття та досвiд.Манія величі
і так буде майже з кожним хто буде мені дізлайки класти, так що враховуйте і краще взагалі нічого не ставте або любе крім дізлайка, така в мене натура, без обід.
Та це ж безпрограшна лотерея. Ти витрачаєш секунду свого часу, а "ображений" - пів-години лазить по твоїм постам і дизлайкаєЧеловек не любит критики, куда вы прётесь со своим мнением? Дизлайки они ставят, холопы
А прикинь як весело через пару днів дізлайкнути йому ще один допис, а він бідося потім буде ще більше часу витрачати, у пошуках твоїх дописів, які ще не встиг дізлайкнути)webivan, прикинь, это работает.
Ps Накидайте-ка ему дизов, чтоб занят был на пару дней ))
не буде такого бо я тебе заблочив і далі твої дізлайки мені не прийдуть в сповіщення.А прикинь як весело через пару днів дізлайкнути йому ще один допис, а він бідося потім буде ще більше часу витрачати, у пошуках твоїх дописів, які ще не встиг дізлайкнути)webivan, прикинь, это работает.
Теперь можно дизлайкать со спокойной душойне буде такого бо я тебе заблочив і далі твої дізлайки мені не прийдуть в сповіщення.А прикинь як весело через пару днів дізлайкнути йому ще один допис, а він бідося потім буде ще більше часу витрачати, у пошуках твоїх дописів, які ще не встиг дізлайкнути)webivan, прикинь, это работает.
Я теж був молодий-наївний, заблочив користувача. А потім якось, то частина тем зникла з форума(а він там автор), то щось не вкурююєш в дискусії, а то тому що заблочений користувач у ній бере участь) Ну загалом суцільний мазохізм. Ну але чужі збочення не засуджую, аби людині було приємноне буде такого бо я тебе заблочив і далі твої дізлайки мені не прийдуть в сповіщення.
It's not an optionможно выразить несогласие с каким нибудь твоим постом
Ось кілька на вибір: )Merida, бро, подскажи пожалуйста, а каким смайлом можно выразить несогласие с каким нибудь твоим постом, но так чтобыне спровоцировать твою диареюты не сагрился?
для тебе буде вийняток за такий пост.Merida, бро, подскажи пожалуйста, а каким смайлом можно выразить несогласие с каким нибудь твоим постом, но так чтобыне спровоцировать твою диареюты не сагрился?