Гумор

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Человек не любит критики, куда вы прётесь со своим мнением? Дизлайки они ставят, холопы 🤦‍♂️ :D
Та це ж безпрограшна лотерея. Ти витрачаєш секунду свого часу, а "ображений" - пів-години лазить по твоїм постам і дизлайкає :ROFLMAO:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, прикинь, это работает.
Ps Накидайте-ка ему дизов, чтоб занят был на пару дней ))
А прикинь як весело через пару днів дізлайкнути йому ще один допис, а він бідося потім буде ще більше часу витрачати, у пошуках твоїх дописів, які ще не встиг дізлайкнути)

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
А прикинь як весело через пару днів дізлайкнути йому ще один допис, а він бідося потім буде ще більше часу витрачати, у пошуках твоїх дописів, які ще не встиг дізлайкнути)
не буде такого бо я тебе заблочив і далі твої дізлайки мені не прийдуть в сповіщення.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
не буде такого бо я тебе заблочив і далі твої дізлайки мені не прийдуть в сповіщення.
Теперь можно дизлайкать со спокойной душой

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я теж був молодий-наївний, заблочив користувача. А потім якось, то частина тем зникла з форума(а він там автор), то щось не вкурююєш в дискусії, а то тому що заблочений користувач у ній бере участь) Ну загалом суцільний мазохізм. Ну але чужі збочення не засуджую, аби людині було приємно :wink:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Merida, бро, подскажи пожалуйста, а каким смайлом можно выразить несогласие с каким нибудь твоим постом, но так чтобы не спровоцировать твою диарею ты не сагрился? :unsure:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Merida, бро, подскажи пожалуйста, а каким смайлом можно выразить несогласие с каким нибудь твоим постом, но так чтобы не спровоцировать твою диарею ты не сагрился? :unsure:
для тебе буде вийняток за такий пост.
Post automatically merged:

але я можу потім забути про це і .......

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Сьогодні багато з нас, спостерігали на форумі, внутрішній марафон.
Результати.
Screenshot_20240111-231327_2.jpg
Отже:
3 — 40
2 — 57
І вони, навіть удвох разом, не змогли випередити
чемпіона!
1
— 108 !!!
(Мій старший брат, таких називає,- "Мастєр вітєєватого ПЗДЖ")...

Останнє редагування:
Зверху