Гумор

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Останнє редагування:
Місто
Рівне <-> EU
Телефон
Motorola Edge 40
debugger, на жаль, це якось вже не дуже смішно.. До цього довбаного реднека ненависті вже більше, ніж до пуйла. Бо той - чмошний, задрочений випердиш совка і кдб, а це тупе руде непорозуміння з asshole замість голови, виросло у головній демократії світу... Якийсь сюр.
Ще трохи, і буде розповідати про "біолабараторії" та бойових хробаків. Все рухається саме в тому напрямку.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Ще трохи, і буде розповідати про "біолабараторії" та бойових хробаків. Все рухається саме в тому напрямку.
Тільки от русня кивала на американський слід. Зараз методички синхронізують і знайдуться європейські або канадські лабораторії.

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
буде розповідати про "біолабараторії"
Та вже ж якась там трампістська баба у них є, що розповідала. Ще й рудий піструн та мудень маск підтягнуться.
Цю тупу хвойду рудий муділо призначив Директором національної розвідки.

Місто
Рівне <-> EU
Телефон
Motorola Edge 40
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Тільки що заходе до мене полупокер. Стоїть мнеться. Каже - "Я забув назву ліків. А дайте телефона подзвонити". :ROFLMAO: Звісно кажу "Ні". Воно стоїть, тужиться. Потім видає - "О. Згадав. Пачку налбуфіну". Й скиньте мені грошей на карту". :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Послав куди подалі. Ці полудурки реально думають, що вони самі круті?

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Тільки що заходе до мене полупокер. Стоїть мнеться. Каже - "Я забув назву ліків. А дайте телефона подзвонити". :ROFLMAO: Звісно кажу "Ні". Воно стоїть, тужиться. Потім видає - "О. Згадав. Пачку налбуфіну". Й скиньте мені грошей на карту". :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Послав куди подалі. Ці полудурки реально думають, що вони самі круті?
У вас там хоч якийсь кольт є з гумовими кулями? Чи хоча б шокер? А то від смішного до страшного - один крок

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
У вас там хоч якийсь кольт є з гумовими кулями? Чи хоча б шокер? А то від смішного до страшного - один крок
у мене пм. Задекларований та зареєстрований.

Місто
Львів
Розетка смалить

Зверху