Гумор

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Рімейк жарту....бо і в жарті як жарт хоча і не жарт, бо воно справді як дитина у всьому звинуває Україну... Чому я так багато проговорив? - Так айфони ж, поки що в Китаї ще збирають, ось Епл на вас і відігрався за ваші тарифи...бо і за правилами ж роумінгу Київстар аж ніяк не міг стільки списати навіть жартома, скоріше тмобайл чи верайзон славно подоїли. :)))

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Ну справедливости ради у американцев примерно так и есть. В дом заходят две фазы с нулем, обычные розетки дают 110, а если взять две фазы то 220.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
ПотапаПапа, это не 2 фазы по 110, а две пары по 110, от двух обмоток трансформатора, которые при последовательном включении суммируются. С фазами так не выйдет.
А то что на картинке, это просто к.з.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
ПотапаПапа, это не 2 фазы по 110, а две пары по 110, от двух обмоток трансформатора, которые при последовательном включении суммируются. С фазами так не выйдет.
А то что на картинке, это просто к.з.
да, точно. Я всё перепутал. Это у нас заходило две фазы по 127 кажись, а в сумме давало с учётом того косинуса что то в районе 220. Поэтому на счётчиках тогда по две пробки стояло. А у американцев да - чутка другая тема с транформаторами

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
  • Ось вам план миру
  • Так це ж %уй !
  • Оце ж ви незговорчиві...

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi

- Хлопчику, обережніше, люком може вдарити!
- Чё, дядь? Я не расслышал!
- Сильнее тяни, говорю! Двумя руками!

Місто
Germany

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
секта яблодрочерів
Не зовсім, дивлячись, звідки цей скріншот - це "тарілочниці" та утриманки фільтрують, сподіваючись, що чулувіки виключно з айфонами за них всюди заплатять, і ще айхвон подарують. :LOL: (спойлер: ага, авжеж...:ROFLMAO:)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я щось відсталий, знайомлюся в офлайні.
То й особливо нічого не втратив, ті всі тіндери - розвод на бабки. Як з боку розробників сервісів, так і меркантильних тарілочниць або ескортниць..))

Зверху