Львів'яни хто близько живуть, знають куди прийшовся удар, смішного у цьому нічого немає.гуморять після прильоту цього арешника/кокошника біля Львову.
Это уже секрет Полишинеля. Есть перспектива всем место жительства указывать как "село без газа".Львів'яни хто близько живуть, знають куди прийшовся удар, смішного у цьому нічого немає.
Та йой, спрацювала автоматика на вимкнення, посиділи кілька вулиць без постачання, налагодили - все є.село без газа
Дофіга з того, що зараз кацапи запускають до нас, здатне нести ядерку.Эта хрень теоретически может нести ядерный заряд
блять какие ж они конченные...кацапи запускають
кинджали теж можуть, іскандери, Х22… Та багато чого може. І що? Нам тепер пісятися зі страху? Молитися на москалів, щоб не запустили ядерку? Так це залежить не від них. Якби їм дозволили інші країни ядерного клубу, вони давно вже б використали «ядрьон батон». Чи може хтось думає що їм дуже подобається 4 роки воювати конвенційною зброєю і мати при цьому гігантські втрати?Эта хрень теоретически может нести ядерный заряд
Ну я так думаю. А разве не так? Они же конченые.Чи може хтось думає що їм дуже подобається 4 роки воювати
у них (у рф як у держави) дуже високий больовий поріг, але все ж навіть вони не є мазохістами.А разве не так? Они же конченые
Краще б повісили попереднього голову. На мотузці.Но шоб в обычной муниципальной больнице в коридоре глава ОП висел
Прийшла зима, будемо вішати. (майжеНо шоб в обычной муниципальной больнице в коридоре глава ОП висел – такое впервые)))"
Молодая она. В совке подобная публика развешивалась везде, целыми стендами. И даже на улице.я видела, да, развешивали по кабинетам
Не сказав би – наскільки мені відомо, там ±50 рочків.Молодая она
Ну он же и сказал что молодая.Не сказав би – наскільки мені відомо, там ±50 рочків.Молодая она