І ще дещо у темуТільки в українців Срака, це не частина тіла, а подія.
А Повна Срака, це комплекс заходів.
Коли прийде пи... да ( не для вібратора ) то щоб зігрітися будеш сцяти в пляшку и так грітися. А вібратор з підоргівом це як каталітичний обігрівач....звісно, там і коментарів нічогеньких достатньо.![]()
Tanya Adams
Я пытаюсь спать изо всех сил перед ночным включением света, но как тут заснешь? Невеста Кулебы, оказывается, предлагает украинцам греться вибраторами. В этой связи хочу заметить: 1. Кулеба не дорабатывает. 2. Парни, а шо вы возмущаетесь? Кричите, что не хотите использовать вибратор для...t.me
В штаны.удеш сцяти в пляшку и так грітися
Упсс... я ж це нібито в гілку "Гумор" запостив, а тут відразу такий сурьозно практичний підхід... ну нехай, може воно навіть і на користь кому буде.Коли прийде пи... да...
Точніше, не оленя, а коня... а взагалі-то, хоч багато хто вважає це плагіатом, та нмп, то "пасхалка" до створеного на 35 років раніше Дж.Лукасом епізода врятування Люка Скайуокера від переохолодження на планеті Хот, для чого Хан Соло вбиває свого таунтауна (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back)Леонардо ді Капріо взагалі грівся в середині вбитого оленя![]()
Нема тут обісцяного смайликаВ штаны.удеш сцяти в пляшку и так грітися
Взагалі кажуть що такий спосіб зігрітися не дуже .Упсс... я ж це нібито в гілку "Гумор" запостив, а тут відразу такий сурьозно практичний підхід... ну нехай, може воно навіть і на користь кому буде.Коли прийде пи... да...
Точніше, не оленя, а коня... а взагалі-то, хоч багато хто вважає це плагіатом, та нмп, то "пасхалка" до створеного на 35 років раніше Дж.Лукасом епізода врятування Люка Скайуокера від переохолодження на планеті Хот, для чого Хан Соло вбиває свого таунтауна (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back)Леонардо ді Капріо взагалі грівся в середині вбитого оленя![]()
Може й так... чесно кажучи, не заздрю людям, що мали власний досвід у цьому переконатисьВзагалі кажуть що такий спосіб зігрітися не дуже .![]()