Гумор

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Видимо, в юмор: тыць

Вьетнамская полиция изъяла со склада груз с использованными презервативами (360 кг), это примерно 345 000 юзаных кондомов. Предприимчивый делец нанял женщину, которая отмывала, оттирала, гладила и штопала и придавала форму этому всему, затем паковала для повторной продажи под видом новых. За кило refurbished резиновых изделий получала по 17 американских центов.

Тюки с вживаною гумою приходили ежемесячно.

Откуда поставки, кто этот счастливчик пользовал в таких количествах - следствию пока неизвестно.

Місто
Киев
В состав спермы входят: фруктоза, вода, витамин С, цинк, энзимы, протеины, фосфат, и гидрокарбонат. Пипец! муки добавить и пирог можно печь;)

автор неизвестен

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я на Буковине живу, и постоянно угораю с местных (ну с сёл которые) как они прикольно гутарят:love: и это Прикарпатье. А в Закарпатье ваще треш и угар с диалектами. Смотрел как то интервью с пастухом в Карпатах, он там пару минут на камеру рассказывал за собак пастуших.. Вот это жесть! :love:
"Жєсть" переважно для москальськомовних, я помітив.

Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
Два вора пробрались ночью в дом Билла Гейтса.

– Давай сначала возьмём драгоценности, – шепчет один.

– Идиот! – возмущается другой. – Сначала мы ему Linux поставим!
Ага, покупка гитхаба, подсистема линукса в винде, порты мс-скл-сервера, повершела и вижуал кода в линуксу - прямо так Билли и удивится :unsure:

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Я на Буковине живу, и постоянно угораю с местных (ну с сёл которые) как они прикольно гутарят:love: и это Прикарпатье. А в Закарпатье ваще треш и угар с диалектами. Смотрел как то интервью с пастухом в Карпатах, он там пару минут на камеру рассказывал за собак пастуших.. Вот это жесть! :love:
"Жєсть" переважно для москальськомовних, я помітив.
У того пастуха дефект речи же.

Місто
Kyiv

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Африканські сірі папуги на ім'я Біллі, Ерік, Тайсон, Джейд і Елсі потрапили в Лінкольнширський парк дикої природи у серпні і разом були поміщені в карантин. Там вони засвоїли обсценну лексику.

Після того як їх перемістили у відкриті вольєри, птахи почали лаятися на відвідувачів. Тому адміністрації парку довелося переселити папуг в інші колонії, подалі від ніжних вух відвідувачів.

Співробітниця парку Джесс Ньютон сказала, що було дуже цікаво працювати з птахами після їхньої появи. За її словами, було сподівання, що папуги відмовляться від своєї звички, коли їх виставлять на публіку.

На жаль, все пішло не зовсім за планом, сказав виконавчий директор парку Стів Ніколс.

Папуги "лаються, щоб викликати реакцію або відповідь", тому якщо люди виглядають шокованими або сміються, це просто спонукає їх лаятися ще більше, сказав він.

"Якщо йдеться про п’ять птахів, то один буде лаятися, а інший - сміятися, і це триватиме і далі", - сказав він.

"Деяким відвідувачам це здається смішним, але з огляду на дітей, які відвідують парк у вихідні, ми вирішили перемістити птахів подалі", - сказав Ніколс.

"Я сподіваюся, вони вивчать в колоніях інші слова. Але якщо вони навчать лаятися інших папуг, ми матимемо справу з 250 лайливими птахами, і я не знаю, що з цим доведеться робити", - додав він.

Зверху