А мєс'є розуміється на ковбасних об' їдкахЦей твір про сокиру є продовженням кацапських казок, у яких не треба ні думати, ні нічого робити, бо воно саме все за тебе зробить. Просто згадайте: три бажання у золотої рибки, три бажання у щуки, скатєрть-самобранка, помах рукою і звідти продукти стіл накривають і багато інших. Ще є казки про "вкрасти", але ж ми тут про гумор.
Пс. Ще є казки про користь алкоголю, внаслідок вживання якого будь-яка жаба сприймається як нєвєста![]()
Коли був малий, мама працювала у бібліотеці. У радянські часи у бібліотеці українського міста були російські, казахські, чувашські, казки народів світу тощо, але не було українських. Спочатку я прочитав ці всі казки, а потім мама змогла "дістати" по знайомству українські казки.А мєс'є розуміється на ковбасних об' їдках
Ні, насправді, я в захваті від того, що ти реально все це знаєш. Я в дитинстві дуже багато читав, але не настільки. Респект тобі!Коли був малий, мама працювала у бібліотеці. У радянські часи у бібліотеці українського міста були російські, казахські, чувашські, казки народів світу тощо, але не було українських. Спочатку я прочитав ці всі казки, а потім мама змогла "дістати" по знайомству українські казки.А мєс'є розуміється на ковбасних об' їдках
Це не нiжнi натури, це хворi.дуже ніжній натурі
Але ж на ній буде гидко спатинікому не потрібно?
Ми тут на роботі марно намагаємось уявити, як цеАле ж на ній буде гидко спатинікому не потрібно?![]()