Окремо прекрасно тут те, що з 4-ма тижнями річна вартість приблизно дорівнює 13 пакетам, а вони порахувати 12
Виглядає смішно. Це тролінг консерваторів-республіканців, які заборонили аборти. Закон навряд чи буде прийнятий, але ..![]()
Штраф за мастурбацию в $10 000: в США предлагают противоречивый закон
stories.apexnews-af.com
Це просто жовта пресаЦе тролінг консерваторів-республіканців
НітЦе просто жовта пресаЦе тролінг консерваторів-республіканців
На цій вулиці знаходиться тцкшний розподільчий (чи як правильно, збірний призовний?) пункт.Нові павільйони для громадського транспорту
Зручність для користувачів громадського транспорту також буде значно покращена. На всіх зупинках вулиці Зрошувальної будуть встановлені нові павільйони для очікування автобуса та тролейбуса. Ці павільйони будуть не тільки захищати від погодних умов, але й забезпечать комфорт для пасажирів завдяки сучасному дизайну та обладнанню.
Не, точно не покупатель. Отчество не указано.Підкинули ідею, що Владімір це не її ім'я, а ім'я покупця.
Взагалі то це оригінальний траурний вінок, судячи з бурхливої нагрудної рослинності. Для х..йла владіміра. Ціною в 30 христопродавчих срібняків. Вінок з головою медузи ГоргониПідкинули ідею, що Владімір це не її ім'я, а ім'я покупця.
Переглянути вкладення 66296
До речі, сподіваюсь, всі бачили ролик, де T-800 прибуває в підерсбург (члєнінград) 60-х років, щоб обнулити маленького піздюка в.пуйлушу?)) Цікаво, на чому сгенерували?