Гумор

Місто
Zaporizhzhia
запропонували придбати місцеві сувеніри"
Взагалі то Д Трумп подарував Зєлі ключі від Білого Дому.
І це не гумор.
Більш того - ключі не прості, а символічні (!)
Тож тепер Зеленський вхожий в Білий дім коли забажає.
Символічно вхожий

Місто
Zaporizhzhia
Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
А що ніхто не виклав той пропагандиський ролік де США танцюють рашку? Вони його спецом перед зустріччю випустили були

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Selianka, ты мне моего старшего сына напоминаешь... Он тоже иногда ржёт там где плакать надо, и наоборот - на кислых щщах при какой то смешной ситуации. :cautious:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Ідіоти серед нас

Вони — серед нас.
Якось я гуляв пляжем із друзями, і раптом хтось сказав: дивіться, мертва пташка! Один тип глянув у небо й запитав: де?

Вони — серед нас.
Моя двоюрідна сестра купила собі спеціальний пристрій, щоб розрізати пасок безпеки, якщо машина потрапить в аварію і пасок заклинить. Вона тримає цей пристрій у багажнику машини.

Вони — серед нас.
Я не зміг отримати свій багаж в аеропорту і пішов у відділ загубленого багажу. Службовиця, що там працювала, привітно усміхнулася й сказала, щоб я не хвилювався — у неї великий досвід роботи й проблему швидко вирішать. Для початку скажіть мені, — спитала службовиця, — ваш літак уже прилетів?

Вони — серед нас.
Коли я працював у піцерії, одного разу бачив сеньйора, який прийшов замовити піцу. Кухар запитав його, як розрізати піцу: на 4 чи на 6 частин.
Сеньйор подумав і відповів: розріжте її на 4 частини, я не настільки голодний, щоб з’їсти 6 частин.

Вони — серед нас.
На одній науковій конференції мав виступати відомий психіатр.
Там же була присутня віце-губернаторка цього регіону. Вона вирішила поставити доктору запитання.
— Скажіть, докторе, — почала дама, — чи є простий спосіб відрізнити нормальну людину від ідіота?
— Немає нічого простішого, — відповів психіатр. — Треба поставити людині просте запитання. Якщо вона вагається з відповіддю, то все зрозуміло.
— Яке саме запитання?
— Ну, наприклад, таке. Капітан Кук здійснив три навколосвітні подорожі й під час однієї з них помер. Під час якої саме?
— О, докторе, чи не могли б ви поставити якесь інше запитання? Я не дуже сильна в історії, — зніяковіла віце-губернаторка.

Вони — серед нас.
Один чоловік купив собі новий холодильник і старий виставив біля воріт із написом: якщо вам потрібен холодильник — заберіть його безкоштовно. Три дні холодильник стояв біля воріт. На четвертий день чоловікові це набридло, і він поміняв табличку. Цього разу він написав: продається холодильник, ціна 50 євро. Наступного ранку холодильника біля воріт уже не було.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Вони — серед нас.
О, так! В нас в гуртожитку була дівчина, яка вважала, що дощові черв'яки падають з неба разом з дощем, тому їх так багато після нього:oops:.
Я чесно думала вона мене тролить, аж поки не почула її логіку - веселка "п'є воду" з озера ( іншої водойми!?) і ВСМОКТУЄ їх...
🤦‍♀️
А, і так, вона була на технічній спеціальності...

Зверху