Гумор

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
1766315634048.png

Це кіно роками вчило наших дітей, що треба тікати від людей на бусиках, не пускати їх до себе додому та усіляко над ними знущатись.
Розцінюю його виключно, як частину російської пропаганди та розповсюдження кремлівських наративів.
Закликаю РНБО заборонити показ «Сам удома» на території України. На всіх акторів та творців фільму накласти санкції.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Саня-068, це ти так бачиш Україну, бо не дали виїхати закордон?
Та ні, я бачив кордони країн ЄС, ні парканів, ні шлакбаумів, навіть не скрізь є КПП. В Україні що я бачу: Кілометри колючої проволки в 3 метри висоту, і прикордонники які стріляють у спину при спробі перетнути незаконно кордон. Ось такі реалії життя. А стосовно виїзду за кордон, я можу виїхати, але навіщо? В мене тут сім'я, і рідні, ну і фактично я себе в Україні норм почуваю.

Останнє редагування:
Місто
Львів
прикордонники які стріляють у спину при спробі перетнути незаконно кордон.
Наведи хоч один приклад.
Прикордонникам заборонено застосовувати зброю до громадян, які не становлять загрози та заборонено відкривати вогонь в напрямку країни-сусіда (не рахуючи рф).

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Місто
Львів
Не бачу висновку слідства, хто це зробив, умислу чи випадковості. Ще будуть приклади?
Post automatically merged:

А стосовно виїзду за кордон, я можу виїхати, але навіщо?
Тоді поясни, навіщо ти порівнюєш Україну з нацистською Німеччиною? Вважаєш це смішним?

Останнє редагування:
Зверху