Зимова підтримка? Сподіваюсь, у мами ще залишилися один бородатий та один безбородий дядьки?
Мама расстроилась бы ещë больше, если бы аппликация была на тему биографии Бенджамина Франклина...
Жаль, что пианист на высоких каблуках на Шкоде не ездит.

Та ні, я бачив кордони країн ЄС, ні парканів, ні шлакбаумів, навіть не скрізь є КПП. В Україні що я бачу: Кілометри колючої проволки в 3 метри висоту, і прикордонники які стріляють у спину при спробі перетнути незаконно кордон. Ось такі реалії життя. А стосовно виїзду за кордон, я можу виїхати, але навіщо? В мене тут сім'я, і рідні, ну і фактично я себе в Україні норм почуваю.Саня-068, це ти так бачиш Україну, бо не дали виїхати закордон?
Наведи хоч один приклад.прикордонники які стріляють у спину при спробі перетнути незаконно кордон.
Загибель чоловіка під час спроби перетнути кордон на Одещині: справу розслідує ДБРНаведи хоч один приклад
Не бачу висновку слідства, хто це зробив, умислу чи випадковості. Ще будуть приклади?Свіжа новина.
Тоді поясни, навіщо ти порівнюєш Україну з нацистською Німеччиною? Вважаєш це смішним?А стосовно виїзду за кордон, я можу виїхати, але навіщо?
Навпаки: все це дуже сумно, нічого смішного у нас немає.Тоді поясни, навіщо ти порівнюєш Україну з нацистською Німеччиною? Вважаєш це смішним?
Не буду офтопити! Тут тема про гумор! Я просто навів приклад. Навіщо засирати форум?Ще будуть приклади?
Невже дійшло?Тут тема про гумор
Навіщо?Навіщо засирати форум?