Гумор

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Це капзда! Це ж треба таку хню нести! Тому в гумор.
Упсс... ні, ну було б оце 1 квітня – зрозуміло... чи то вже в Дніпрі започаткували типу передріздвяну гуморину?
😁 Дякую, не бачив раніше... коменти там крутезні 🤣

Місто
Kyiv
під час аварійних або планових відключень"
"наявність світла у розетках
"Журналісти" "бавляться" ШІ для генерації контенту, а потім інші "журналісти" його тупо копіпастять. Якщо в гуглі задати назву статті і знайти першоджерело - ролік ДТЕКу, а потім порівняти зміст відео зі змістом статті згенерованої ШІ на його основі, то можна зрозуміти деякі речі:
  • ШІ не ідеальний, а в руках людини, де голова без мізків - взагалі жахливий.
  • деяких "копіпастерів", які чомусь вважають себе журналістами, треба обходити десятою дорогою..

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Один вдома. Новорічна версія 2026
😎 епатажненько... але не кожному зайде – я б таки дав приміточку на кшталт «Attention! Чорний гумор»... навіть, сказав би, хоррор-гумор > Квентін-стайл.

Останнє редагування:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Криївка партизанів. Старшина, перекладач і полонений "стрибок".
- Cпитай москаля, де розташована їхня частина.
- Руководитель спрашивает вас, где расположена ваша часть.
- Я не скажу!
- Москаль відповів, що не скаже.
- То скажи, що зараз ми його катуватимемо.
- Руководитель говорит, что сейчас вас будут пытать.
- Я все равно не скажу!
- Москаль каже, що все одно мовчатиме.
- То клич хлопців із жаровенькою й цвяшками.
[...]
- А что это они внесли?
- Это жаровня. Сечас в ней раскалят гвозди и загонят их вам под ногти.
- Нет, нет! Скажите вашему начальнику, что я все расскажу!
- Що там москаль белькоче?
- Каже, що москалі тортур не бояться.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
У мене квашення капусти вже поставлено на поток ;) І дешево, і корисно
Вибираю-перебираю-накладаю я колись в магазині лимони. Підходить до мене жіночка, і каже, що квашена капуста корисніша за лимони, і вітаміну ЦЕ там більше.
Я відповідаю "може вам і подобається пити чай з квашеною капустою, а я полюбляю по класиці, з лимончиком". Як ту жіночку перекоробило...

Місто
Zaporizhzhia
Як ту жіночку перекоробило...
Скоріш, розперло. Бо від капусти - здуття.
А коробить від кислих лимонів.
Post automatically merged:

Паук,

Бесчувственный Вы 😁
Она с добром, полезной информацией, а может и познакомиться хотела ;)
А Вы ее откоробили...😁
Та ясен пень, що то була валютна повія. "Капуста" - то на їхньому сленгі доляри, а лімонами - у ті часи називалися нічого не варті мільйонокарбованці. Продавала тіло за валюту. Але Паук не повівся. Тому що не зрозумів тоді. Та, може, й зараз.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Це капзда! Це ж треба таку хню нести! Тому в гумор.
В Україні зросла кількість людей, які «розібралися» у ситуації в енергосистемі та стали «адвокатами» енергетиків, допомагаючи розвінчувати теорії змови. Про це сказав гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко в подкасті Центру протидії дезінформації «ІПсО і люди».

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
debugger,

Мне кажется, я понимаю о чем он.
Недавно попалась статья в телефоне, о том, как в соцсетях люди шутят на тему того, почему проблемы с электричеством.
Ну есть теория о том, что "электрики мало-потому что ее продолжают продавать за рубеж".
И там были скриншоты комментариев людей об этом. В духе того что "Да-да, продают, сам видел несколько грузовиков с электричеством, едущих в сторону польской границы".
В общем, стеб и приколюхи.
Возможно, имелось в виду вот это защита. :)

Хотя, если подумать, то дядечка должен знать, что количество экспертов всегда увеличивается во время того или иного события.
Ковид-ковидоэксперты.
Война-военные знатоки.
Проблемы с электричеством-знатоки энергосистем.

Позволю себе скопировать кусок текста:

В игре Герои 3 время поделено на месяцы дык, а те на недели, для простоты в каждой неделе всегда 7 дней. Недели важны, так как раз в неделю в замок прибывает войсковое пополнение. Также в начале каждой недели сообщается о том, что астрологи объявили неделю X, где X может быть одним из монстров, просто ничего не значащим названием или чумой. В случае чумы половина неприобретенных войск в замке подыхает, так же не появляются новые; если неделя монстра, то есть шанс, что монстры появляются на всей карте в виде нейтральных, а их прирост в замках удваивается; остальные недели просто ничего не делают.

Фраза стала использоваться как мем для обозначения того, что нечто внезапно получило популярность и теперь все желающие начали этим интересоваться. С астрологией это никак не связано, но для юмора и отсылки на игру говорят, что объявили неделю X, и теперь всем интересно X. На деле X просто является очередной хайповой темой, о которой все говорят, и делают это с силою. (с)

:)

Зверху