Датагруп

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
там все як і на сайті. 150,00 грн. чому тоді тут в темі пишуть 400? це + тб ?
Датагруп - це лохотрон для користувачів.
Перший рік (чи перший акційний період по тарифу) зазвичай "майже на шару", а далі тарифи піднімають максимально.
Хочеш нормальний тариф мати пожиттєво - приготуйся мінімум кожен рік писати заяву на відключення.
Тоді матимеш нормальні тарифи постійно.

Місто
Kyiv
якщо я на волі варто переходити на датагруп? пишуть новим абонентам 150грн. чи то замануха? а далі скільки? в луцьку ніхто не в курсі яка реально ціна?
ви не зможете. Воля та датагруп - це все в рамках Lifecell. Це "компанії" партнери. І вони не підключають замість чогось на одну адресу те саме. Тобто якщо в тебе воля або датагруп - лайф не підключиш, та не підключиш щось інше.

У знайомих воля - за дуже дофіга грошей з купою лохотрону. Максимально дорогий провайдер мабуть в Україні за яість на 200 грн, беруть 500-600 грн. Плюс купа проблем з відключенням. Прям не відпускають від себе, та насильно тиснуть. Купа лайна яке впихнуте в тариф яке коштує НУЛЬ гривень - ставлять як приклад та беруть як аргументацію щодо обгрунтування завеликих цін на їх послуги.

Лайф викупив їх мережі. А лайф викупив француз.
Тепер там зоопарк провайдерів в рамках одного свіча: воля, датагруп, та лайф. Я не шуткую.
І не можна один на інший замінити. Взагалі, ніяк. Лише після тривалого часу (більше пів року) після відключення (яке щє потрібно якимось чином вибороти, та наїздити км).

Місто
Харків
Для отключения достаточно просто не пополнять счёт полгода, кроме смс ничего не будет. Я так волю отключил себе, потом позвонил оператор и предложил уже на лайф новое подключение за 175

Зверху