Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
А Вашу відверту брехню такого штибу...
Я можу помилятися і міг щось упустити. Але інших я не запевняю на 100 %.

У мережі Інтернет описаний практичний випадок (2020 р., коли з 2016 р. паспорти старого зразка не випускають), коли особа змогла оформити закордонний паспорт старого зразка без біометрії. Але там не зазначено рішення суду по її справі.
Є також не один практичний випадок, коли особа намагається анулювати УНЗР і отримала відмову. А ось щоб без оформлення біометричних документів отримати УНЗР немає...

На цьому обговорення зупиняємо.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Дані в ньому лише від біометричних документів.
Або якщо піти в ЦНАП та подати заяву про внесення даних. Сам так вносив.

обговорення зупиняємо.
"Не пі...те, так і не відпі...ми будете.."©ГарнаЗвістка від Матвея.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Наскільки я розумію, то для "Скринінгу 40+" наявність біометричних документів в умові немає. Чекай сповіщення або подивися відповідний розділ у Дії.
Ага, прямим текстом немає, але ж
Screenshot_2026-04-09-10-24-27-551_ua.gov.diia.app-edit.jpg
А зважаючи на
За 10 років на державних ресурсах немає ніякої інформації щодо інструкції як можна внести інформацію в реєстр без оформлення біометричних документів. Натомість є інформація, що УНЗР присвоюється тільки при оформленні біометричних документів і посилання на них я надавав. Також за ці роки немає відгуків щодо практичного досвіду.
маємо проблему для чималої кількості літніх людей без біометрії, що, на відміну від мене, всерйоз розраховують на той скринінг.

Місто
Львів
всерйоз розраховують на той скринінг.
Невже такі є?
Раніше кілька разів читав підтвердження різних людей що за ті 2000 грн не роблять нічого ексклюзивнішого, що можна зробити за безкоштовним скеруванням сімейного.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
маємо проблему для чималої кількості літніх людей без біометрії
Якщо лише для скринінгу 40+, то завжди є альтернативний варіант без Дії та демреєстру.
14. Для отримання підтримки через центри надання адміністративних послуг учасникам скринінгів здоров’я необхідно:

відкрити поточний рахунок із спеціальним режимом використання, у тому числі спеціальний рахунок, в одному з банків, з яким здійснюється інформаційна взаємодія згідно з пунктом 9 Порядку використання відкритих фізичними особами у банках поточних рахунків, до яких емітовано електронний платіжний засіб “Дія.Картка”, та відображення засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг інформації про такі рахунки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 липня 2025 р. № 931 (Офіційний вісник України, 2025 р., № 69, ст. 4759), та з яким технічним адміністратором Порталу Дія укладено договір про інформаційну взаємодію (далі - поточний рахунок), та/або перевірити номер поточного рахунка, інформація щодо якого надана банком;

звернутися до центру надання адміністративних послуг.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Дані в ньому лише від біометричних документів.
Або якщо піти в ЦНАП та подати заяву про внесення даних. Сам так вносив.
Проясніть, будь ласка, ситуацію. Чи Ви вносили дані в демографічний реєстр без наявності на тот момент біометричного документу. Якщо так, то після цього Вам надавали УНЗР.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Якщо лише для скринінгу 40+, то завжди є альтернативний варіант без Дії та демреєстру.
Ага, дякую. Тобто таки треба вертатися до того ЦНАПу і, не напрошуючись до "цифрового концтабору"©, наполягати на реалізації саме цього альтернативного варіанту. Схоже, вони там не в курсі такої процедури – ну то допоможемо опанувати.
всерйоз розраховують на той скринінг.
Невже такі є?
Раніше кілька разів читав підтвердження різних людей що за ті 2000 грн не роблять нічого ексклюзивнішого, що можна зробити за безкоштовним скеруванням сімейного.
Є, не сумнівайся. По-перше, до того сімейного ще треба хоча б дійти (а то й доїхати) і в них таки лімітовано кількість безкоштовних аналізів/обстежень на особу – щось типу 3-х шт на півроку. По-друге, мед.скринінг зайвим не буває.
KonsL, МОЗ у ФБ пише що можна відкрити окрему пластикову картку для скрінінгу і на неї отримати кошти.
Особисто в мене є Дія.Картка – тижнів зо 2 відкрив онлайн у Приваті за 5 хвилин без траблів.
P.S. Здається, модери зараз попруть нас звідси за оффтоп, тому годі вже про той скринінг.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Здається, модери зараз попруть нас звідси за оффтоп, тому годі вже про той скринінг.
Про обговорення скринінгу краще перейти у відповідну тему:

Зверху