Державна міграційна служба

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Тема присвячена нюансам діяльності Державної міграційної служби України.

звернутися до територіального підрозділу ДМС і замовити довідки щодо реквізитів попереднього документу.
Шановний Howl, після ознайомлення з Вашою порадою стосовно отримання реквізитів паспортів-книжечок, у мене виникли декілька запитань, на які дуже хотілось би отримати відповідь:
на практиці ти це проходив?
на сайті ДМС чомусь в електронній черзі немає послуги?
За 10 років на державних ресурсах немає ніякої інформації щодо отримання ?
Згідно якого законодавства органи ДМС мають право/обов'язок/можливість видавати такі довідки?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
ГлавБухАрик, це не довідка в прямому розумінні, а відповідь на звернення, яке регламентується ЗУ "Про звернення громадян", і його подаєш до начальника територіального підрозділу (фактично в канцелярію, де від тебе його приймають, реєструють і очікуєш відповіді згідно типового регламенту).

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
це треба в цитатник
"звернутися до територіального підрозділу ДМС і замовити довідки", " це не довідка в прямому розумінні"

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
omni, "Довідка -- документ інформаційного характеру, який описує та встановлює факти та події."
Нададуть тобі папірць, де буду зміст довідкової інформації без заголовку "довідка". Що з того?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Нададуть тобі папірць, де буду зміст довідкової інформації без заголовку "довідка". Що з того?
Не только лишь все могут излагать свои мысли, чтобы окружающие понимали.....

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
ГлавБухАрик, відповідь ГУ ДМС у Донецькій області (вул. Ярослава Мудрого, буд. 11, м. Краматорськ, Краматорський р-н, Донецької обл., 84333) від 14/04/2026 на звернення від 08/04/2026. Звернення було розглянуто Краматорським відділом ГУ ДМС у Донецькій області.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Тобто, виявляється у Вашій пораді, заснованій на Вашому особистому досвіді
звернутися до територіального підрозділу ДМС і замовити довідки щодо реквізитів попереднього документу.
все одно чомусь рівно 50% інформації що, м'яко кажучи, не відповідає дійсності - звернутися я можу, а замовити довідки - ні. Я відсотки правильно порахував?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
не відповідає дійсності - звернутися я можу, а замовити довідки - ні.
"Вам шашечки или ехать?"

Як отримати папірець із реквізитами попереднього паспорту, якими особа була документована, я раніше надавав. Тлумачення "довідка" я вище розмістив. Людина запитала цю довідку, написала заяву, отримала відповідь.

Зверху