madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
так, і в діі кожно разу потрібно вибирати інший банкщоб при купівлі з різних банків нараховувався кешбек треба в кожній банці відкрити картку Національний кешбек?
нет. некоторые банки (ПУМБ, Сенс, Моня) разрешают присодинить свои карты к программе НК без открытия соответствующей карты. Но в некоторый действительно открытие такой карты является обязательным условием участия в программе. Причем открыв такую карту в дальнейшем вы не обязаны ее использовать, а можете получать соответствующие выплаты на карту другого банка, выбрав ее в Диещоб при купівлі з різних банків нараховувався кешбек треба в кожній банці відкрити картку Національний кешбек?
мне кажется вы или не поняли вопрос, или не знаете правильный ответтак, і в діі кожно разу потрібно вибирати інший банкщоб при купівлі з різних банків нараховувався кешбек треба в кожній банці відкрити картку Національний кешбек?
ПриватПУМБ, Сенс, Моня
А що треба зробити щоб додати Уні до кешбека? Через підтримку тільки?ПриватПУМБ, Сенс, Моня
Просто відкрити в Приваті картку Нацкешбека. ВСЕ!А що треба зробити щоб додати Уні до кешбека? Через підтримку тільки?
Універсал хіба тримає приватних клієнтів? Він ніби лише для юриків лишився.А що треба зробити щоб додати Уні до кешбека?
Я вважав, що він про Універсальну від ПриватаУніверсал хіба тримає приватних клієнтів?
так вище Фламінго пише, що не потрібно відкривати картку НК в Сенсі/Моно!?walerka, в своєму банку ви відкриваєте картку Нацкешбеку або дає дозвіл на приєднання до програми.
в Дії обираєте картку, куди насипати загальний зібраний кешбек зі всіх банків.
тоді і не буде кешбеку!не потрібно відкривати картку НК в Сенсі/Моно!?
Даєте дозвіл на моніторинг ваших рахунків в Сенс державі і користуєтесь, вам же відповіли.щось не зрозумів, як оплачуючи карткою Сенсу я буду отримувати НК без картки НК сенсу? де я можу в Сенсі додати картку НК привата, а більше як в Діі якщо вибрана отримувати на картку Привата будуть зараховуватись покупки по карті Сенса?
так а я про шо, НК потрібно відкрити у всіх банках, потім до карти привязати внутрішні карти з яких будеш платить, це обявзока умова?тоді і не буде кешбеку!не потрібно відкривати картку НК в Сенсі/Моно!?
давайте без сам дурак, покажіть де конкретно в застосунку Сенсу мені дати ці дозволи без відкриття НК СенсуДаєте дозвіл на моніторинг ваших рахунків в Сенс державі і користуєтесь, вам же відповіли.щось не зрозумів, як оплачуючи карткою Сенсу я буду отримувати НК без картки НК сенсу? де я можу в Сенсі додати картку НК привата, а більше як в Діі якщо вибрана отримувати на картку Привата будуть зараховуватись покупки по карті Сенса?
Внизу справа "Профіль" - далі "Підключення до послуги "Кешбек Зроблено в Україні"покажіть де конкретно в застосунку Сенсу мені дати ці дозволи без відкриття НК Сенсу
У всіх це одна дія, при відкриванні картки НК даєте одразу дозвіл на скринінг всіх карток банку і відправки даних.НК потрібно відкрити у всіх банках, потім до карти привязати внутрішні карти з яких будеш платить, це обявзока умова?
Є ряд банків, які випускають свої НК, але дозволяють доєднатися до theНК без випуску такої картки.Є ряд банків які не випускають своєї НК, там просто даєте дозвіл на скринінг своїх карток і підключаєтесь до послуги.
Кнопочку всё равно нажимал, что согласен передавать данныеВ Райфі нічого додатково не відкривав.