Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек) + Зимова єПідтримка

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71
Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
щоб при купівлі з різних банків нараховувався кешбек треба в кожній банці відкрити картку Національний кешбек?

Місто
kiev
щоб при купівлі з різних банків нараховувався кешбек треба в кожній банці відкрити картку Національний кешбек?
так, і в діі кожно разу потрібно вибирати інший банк

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
нет. некоторые банки (ПУМБ, Сенс, Моня) разрешают присодинить свои карты к программе НК без открытия соответствующей карты. Но в некоторый действительно открытие такой карты является обязательным условием участия в программе. Причем открыв такую карту в дальнейшем вы не обязаны ее использовать, а можете получать соответствующие выплаты на карту другого банка, выбрав ее в Дие
Post automatically merged:

так, і в діі кожно разу потрібно вибирати інший банк
мне кажется вы или не поняли вопрос, или не знаете правильный ответ

Місто
kiev
щось не зрозумів, як оплачуючи карткою Сенсу я буду отримувати НК без картки НК сенсу? де я можу в Сенсі додати картку НК привата, а більше як в Діі якщо вибрана отримувати на картку Привата будуть зараховуватись покупки по карті Сенса?

Місто
kiev
walerka, в своєму банку ви відкриваєте картку Нацкешбеку або дає дозвіл на приєднання до програми.

в Дії обираєте картку, куди насипати загальний зібраний кешбек зі всіх банків.
так вище Фламінго пише, що не потрібно відкривати картку НК в Сенсі/Моно!?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
щось не зрозумів, як оплачуючи карткою Сенсу я буду отримувати НК без картки НК сенсу? де я можу в Сенсі додати картку НК привата, а більше як в Діі якщо вибрана отримувати на картку Привата будуть зараховуватись покупки по карті Сенса?
Даєте дозвіл на моніторинг ваших рахунків в Сенс державі і користуєтесь, вам же відповіли.

Місто
kiev
не потрібно відкривати картку НК в Сенсі/Моно!?
тоді і не буде кешбеку!
так а я про шо, НК потрібно відкрити у всіх банках, потім до карти привязати внутрішні карти з яких будеш платить, це обявзока умова?
Post automatically merged:

Даєте дозвіл на моніторинг ваших рахунків в Сенс державі і користуєтесь, вам же відповіли.
давайте без сам дурак, покажіть де конкретно в застосунку Сенсу мені дати ці дозволи без відкриття НК Сенсу

Місто
Киев
покажіть де конкретно в застосунку Сенсу мені дати ці дозволи без відкриття НК Сенсу
Внизу справа "Профіль" - далі "Підключення до послуги "Кешбек Зроблено в Україні"
Там обираєте потрібні картки

Місто
Львів
НК потрібно відкрити у всіх банках, потім до карти привязати внутрішні карти з яких будеш платить, це обявзока умова?
У всіх це одна дія, при відкриванні картки НК даєте одразу дозвіл на скринінг всіх карток банку і відправки даних.
Є ряд банків які не випускають своєї НК, там просто даєте дозвіл на скринінг своїх карток і підключаєтесь до послуги.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Є ряд банків які не випускають своєї НК, там просто даєте дозвіл на скринінг своїх карток і підключаєтесь до послуги.
Є ряд банків, які випускають свої НК, але дозволяють доєднатися до theНК без випуску такої картки.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Плачу Райфом, отримую кешбек на картку нацкешбеку в Моно. В Райфі нічого додатково не відкривав.

Зверху