Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек) + Зимова єПідтримка

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    84

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного

🛑 Прохання стриматися щодо обговорення виплати (у т. ч. строків виплат) грошових коштів на платіжну картку «Національний кешбек». Тільки офіційна інформація щодо цього.

Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Stargazer, в дие можно выбрать только одну карту для выплаты НК из всех открытых в разных банках, и все начисления по всем картам, участвующим в программе будут выплачиваться на неё.
Если открыть карту НК в Глобусе и привязать ее в Дие, весь твой НК будет проходить на неё и плюс дополнительно 10% кешбэка от банка на сумму НК.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
підкажіть швидкість по днях отримання нацкешбеку від банку залежить?
Навіть в одному банку виплаті розтягнуті за часом. Можливо, сортування іде за прізвищем чи РНОКПП -- невідомо.

Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
Stargazer, в дие можно выбрать только одну карту для выплаты НК из всех открытых в разных банках, и все начисления по всем картам, участвующим в программе будут выплачиваться на неё.
Если открыть карту НК в Глобусе и привязать ее в Дие, весь твой НК будет проходить на неё и плюс дополнительно 10% кешбэка от банка на сумму НК.
То есть, достаточно открыть карту НК в Глобусе и поменять в Дії карту для выплат НК, и кб со всех карт будет приходить на нее и плюс 10% начисляться будут не только с трат карт Глобуса, а на весь полученный НКБ, правильно я понимаю ?

Місто
Рівне
підкажіть швидкість по днях отримання нацкешбеку від банку залежить?
Навіть в одному банку виплаті розтягнуті за часом. Можливо, сортування іде за прізвищем чи РНОКПП -- невідомо.
я так зрозумів шо по прізвищу. по скрінам в спільноті)

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
А ще таке питаннячко) Якщо платити з карти НКБ Глобуса комуналку в їх застосунку, з активованим кешбеком за комуналку, вони нараховують звичайний кб за комунальні? Чи я вже зажрався)))

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Якщо платити з карти НКБ Глобуса комуналку в їх застосунку, з активованим кешбеком за комуналку, вони нараховують звичайний кб за комунальні?
Кешбек за комуналку ТІЛЬКИ з основної картки! З НКБ ніякі кешбеки не передбачені!

Зверху